Open the menu MENY

Vilken DK1985 sportoutfit passar dig?

Står ”vältränad och stark” högst upp på din önskelista? Då är det dags att vidta åtgärder och börja jobba mot dina mål. En ny sportoutfit kommer att ge motivationen en ordentlig boost! Behöver du hjälp att välja en outfit som passar till dina needs? Läs våra tips här!

Move it baby
Älskar du att dansa? Då är det viktigt att dina träningskläder ger dig frihet att utföra alla movesordentligt. Sportkollektionen DK1985 by Doutzen innehåller bådedans-ochgymkläder. Vi älskar dessa highwaist tights med matchande croptop. Det finns också en body i kollektionen som passar perfekt till en cropped sweater. Move it baby!

Bring it on!
Är du en riktig fitgirl som går till gymmet eller bootcamp varje vecka? Till din squat-session är en high waist sportlegging bekvämast och om du också kör löpband, passar en sport-bh level 3 bäst. Avsluta med en tanktop och en cropped sweater så är du helt redo för en tuff workout!

”Aftersport” är också en sport
Är du nöjd med dig själv efter träningen och vill du lämna gymmet i stil? Välj en urban look med sweater dress eller en stilfull träningsoverall. Komfortabel & fashionabel = superkombination! Avrunda med en tote bag som är till för att synas. Den är stor nog för alla dina träningsgrejer, middagsmaten eller för att ta med på resan eller shoppingsturen!

Comments