Open the menu MENY

Färdig på en kvart: Full body fat burning workout

Back to business! Nu har vi alla börjat jobba (eller plugga) igen och då behöver man rutiner (you go girl). Det sociala livet förflyttas till kvällar och helger, så det är lätt hänt att man hoppar över en träning. För denna 15 minuters full body fat burning workout behöver du inga ursäkter. Kör denna härliga workout hemma, närhelst det passar dig. Är du med?

Workout som du kan köra hemma
Fitness & lifestyle coach Kasia Rain visar dig hur du kan få en starkare kropp. Det allra bästa med den här träningen är att du kan köra den hemma. Ta på dig dina älsklingssportkläder, flytta på lite möbler och sätt igång. No more excuses!

Kasia Rain bär plagg från den nya sportkollektionen Urban ChicX by Xenia Overdose . Look good & feel good!

Varför det är så bra att träna hemma?

Du spar tid och pengar
I första hand spar du en massa pengar. Det enda du behöver är en sportoutfit, en träningsmatta och en vattenflaska. Du spar också en massa tid. För en intensiv träning hemma behöver du inte hålla på längre än 15 – 30 minuter. Det tar ofta längre tid att ta sig till gymmet!

Ingen väntetid
Man tappar motivationen om man måste vänta vid en maskin. När du tränar hemma behöver du inte vänta, utan kan köra alla övningar efter varandra. Vill du lägga till något extra till din hemmaträning? En kettlebell, ett gummiband eller fotledstyngder kostar inte så mycket.

Stay tuned! Inom kort presenterar vi ett speciellt träningspass för rumpan!

Comments