Open the menu MENY

Vill du motiveras att fortsätta träna? Så här gör du det.

Det är mitt i vintern och kallt ute, kanske lite för kallt. Hittar du altid ursäkter för att inte gå till gymmet? Hur motiveras du att fortsätta träna? Det är faktiskt ganska enkelt. Så här gör du det.

Träning inomhus
Lösningen är att träna inomhus. Du kan träna året runt, så det finns ingen ursäkt för att ta en vinterpaus. Dessutom kan du träna i ditt eget hem. Sätt på din fettbrännande helkroppsträning, till exempel, och kom igång! Ett stenkast från ditt hemmagym hittar du din dusch. Bekvämt! Tro mig, du kommer att vara stolt över dig själv.

Sätt upp mål
Att nå dina mål är vad det handlar om. Och när det gäller träning finns det många mål du kan sätta upp för dig själv: gå ner i vikt, öka din styrka, förbättra din uthållighet, öka ditt immunförsvar — allt är möjligt. Det är ingen dålig idé att ha ett huvudmål i åtanke, men börja med några mindre mål och det blir mycket enklare än du tror.

Sportkläder
Sportkläder: de är ett viktiga för träningen. Med DK1985 by Doutzen sportkollektion, kommer du att känna dig motiverad igen och då kan inget stoppa dig (se bra ut = må bra). För att göra ditt val svårare (eller kanske lättare) har vi en helt ny HKMX sportkollektion att välja från. 

Tänk på det här
Vid de tillfällen då det blir tufft och du verkligen inte känner för att träna längre, kom bara ihåg det här: det är hälsosamt. Tänk på att träning är bra för dig. Det hjälper också om du vet exakt varför det är så (det förbättrar din kondition, ditt immunförsvar får ett uppsving, du kan sova bättre, etc.) så läs mer om fördelarna och låt dig inspireras.

Belöna dig själv
Det kanske låter ganska kliché, men det fungerar: unna dig något då och då. Detta vitaliserar dig och ger dig energi att fortsätta. Vi måste dock vara lite strikta här. För tydlighetens skull är det lite för mycket att skämma bort dig själv varje dag. Trevligt att veta: chokladmjölk är god njutning och riktigt bra för dig. Det verkar som om du kan träna längre efter att ha druckit det och den innehåller ämnen som är bra efter träningen.

Följ dessa tips och bli motiverad.

Comments