Open the menu MENY

Giveaway: Naughty-box för Alla hjärtans dag

Gör dig redo för en stygg giveaway! Om du vill överraska din älskade och du är redo för något annorlunda så har vi den perfekta naughty-boxen för dig för Alla hjärtans dag med sexiga accessoarer från Private-kollektionen. Krydda upp ditt kärleksliv! Läs här hur du kan delta i vår spännande tävling.

Låt mig förföra dig
Om du letar efter spännande, förföriska underkläder med matchande tillbehör, så är Private-kollektionen definitivt för dig! Kliv ut ur din komfortzon och överraska honom (eller henne) med ett hett set för Alla hjärtans dag. Och om du gillar att spela spel är de sexiga tärningarna ett måste för att komplettera din lockande överraskning.

Naughty-boxen
För att göra din Alla hjärtans dag till en dag du aldrig kommer att glömma har vi satt ihop en mycket speciell naughty-box. Med Private Starter’s Kit är du redo för en kväll med extra krydda. Smyg in i badrummet för att byta till din catsuit (psst: glöm inte att täcka bröstvårtorna!) och slutföra den heta looken med strumpebanden och kroppskedjan. De sexiga tärningarna kommer garanterat få igång din Alla hjärtans dag. Njut!

Hur man anmäler sig
I kommentarsavsnittet på den här bloggen berättar du varför denna Alla hjärtans dag säkert kommer att bli en dag att minnas. Låt din kreativitet flöda!

Tävlingsregler

  • För att delta i tävlingen måste du lämna en kommentar på den här Hunkemöller-bloggen. Tävlingen pågår från 1 februari till 7 februari 2019.
  • Vinnaren meddelas fredagen den 8 februari 2019.
  • Priset är en naughty-box fylld med ett utbud av tillbehör från Private-kollektionen.
  • När vinnaren meddelats kommer Hunkemöller att lämna en kommentar på den här bloggen och be vinnaren att skicka sina kontaktuppgifter via ett privat Facebook-meddelande.
  • Vinnaren måste svara inom 4 dagar efter meddelandet, annars kommer Hunkemöller att välja en ny vinnare.
  • Priset är som angivet och kan inte ersättas med ett kontantalternativ eller utbytas helt eller delvis för en annan produkt och/eller pris. Priset skickas per post, eller vinnaren kan bli ombedd att komma och hämta priset i en särskild Hunkemöller-butik.
  • Hunkemöllers anställda eller någon av dess franchisepartners är undantagna från att delta i denna tävling.

Comments