Open the menu MENY

VINN en resa för två till Ibiza och bo på Ibiza Sun Apartments

När någon pratar om Ibiza så tänker du: dansa tills solen går upp, ensliga stränder, hippiemarknader och framförallt en massa FUN. Ser du det redan framför dig? Hur du ligger på stranden med din nya Hunkemöller bikini på? Då har vi goda nyheter! Tillsammans med Ibiza Sun Apartments får vi ge bort en vecka för två till ”Ibiza closing parties” (första veckan i oktober). Här kan du läsa alla ins & outs.

Skrolla ner för att se hur du har chans att vinna den här resan.

4 dagar på Ibiza
Finns Ibiza med på din bucket list? Ta då chansen att vinna en resa dit! Under en 4 dagars vistelse kan du upptäcka denna fantastiska ö med hippiemarknader, ensliga stränder, vackra solupp- och nedgångar, god mat och fester förstås. Vill du få mer inspiration? Läs den här artikeln om 10 instagramvärdiga hotspots som du måste besöka när du är på Ibiza.

Ibiza Sun Apartments
I maj var vi på Ibiza med fem Hunkemöller Ambassadors för att fotografera den nya badmodekollektionen. Under resan bodde vi på Ibiza Sun Apartments, ett jättefint hotell med perfekt läge för att upptäcka alla hotspots. Du kan också vila dig förstås, och söka svalka vid poolen. Sviterna är superfräscha och minimalistiskt inredda med en liten kokvrå. På så sätt kan du verkligen njuta av din (mini)semester och dela in dina dagar efter egen smak. Hotellet har också en bra restaurang med bar, där du kan äta en nyttig frukost och delikat middag. Vi rekommenderar verkligen det här stället!

Svalka dig i poolen. Självfallet kan du inte vara utan en fashionabel bikini 😉


Ta en ”mirror selfie” i din fina suite


Njut av en nyttig frukost i solen

Om du vinner, vad ingår i priset?
– Du får en voucher på tre nätter på Ibiza Sun Apartments för två personer, inklusive frukost. Denna voucher gäller första veckan i oktober (2018).
– Njut av en delikat meny för två personer
– Ladda upp batterierna med 2 x 30 minuters massage
– I priset ingår två flygbiljetter*

*Priset omfattar inte vanliga tillkommande kostnader under vistelsen såsom taxiresor, resor med kollektivtrafik, övrig mat och dryck.

Vad ska jag göra för att vinna??
Följ Ibiza Sun Apartments på Instagram (@ibizasun.hotel) och lämna en kommentar under den här bloggartikeln. Berätta vem du vill ta med dig på resan och varför. Var kreativ!

Vinnaren tillkännages måndagen den 13 augusti. Se den här bloggen.

Villkor för deltagande:
• Den här tävlingen organiseras av Hunkemöller International B.V. i samverkan med Ibiza Sun Apartments.
• För att ha chansen att vinna, måste deltagarna följa Instagram-kontot @ibizasun.hotel och skriva ett inlägg under den här bloggartikeln om vem de vill ta med sig på resan och varför.
• Tävlingen pågår från den 27 juli t.o.m. den 12 augusti kl. 23:59. För att ha chans att vinna måste deltagarna lämna sina bidrag inom denna tidsperiod.
• Måndagen den 13 augusti 2018 väljer Hunkemöller en vinnare, baserat på det mest originella bidraget som lagts upp under den angivna perioden.
• Anställda (och/eller franchisetagare) på Hunkemöller utesluts från deltagande i denna tävling.
• Vinnaren får en voucher på 3 nätter för två personer, baserat på bed & breakfast, inklusive flygbiljetter, 2 x 30 minuters massage och en välsmakande meny för 2 personer. Priset omfattar inte vanliga tillkommande kostnader under vistelsen såsom taxiresor, resor med kollektivtrafik, övrig mat och dryck.
• Denna voucher kan bara användas första veckan i oktober (2018).
• Priset kan inte överlåtas till någon annan. Priset är inte utbytbart mot kontanter. Det är inte heller möjligt att byta en produkt mot en annan produkt och/eller ett annat pris.
• Hunkemöller kommer endast använda deltagarnas personuppgifter för att kunna kommunicera om denna kampanj.
• Vinnaren måste vara minst 18 år.

Comments