Open the menu MENY

Hur du ger en sensuell touch till en romantisk kväll

Fly den grå vardagen med en touch av romantik. Överraska din älskade men en romantisk kväll (eller låt din älskade överraska dig!). Och sexiga underkläder är, naturligtvis, en viktig ingrediens. Hotta upp din kväll med en sensuell touch. Så här gör du.

Laga mat tillsammans
Börja kvällen med en fantastisk middag. Överraska din partner, eller laga maten tillsammans och njut sedan av er skapelse tillsammans. Eller, om du hellre vill hoppa över den delen, kan du få din favoritmat hemlevererad. Det är snabbt och enkelt om du inte gillar att laga mat, men det är fortfarande romantiskt. Det är en win-win.

Tänk på detaljerna
Lamporna är dimmade, ljusen tända, musiken spelar – de är alla små detaljer, men ändå väldigt viktiga. De ger extra touch av sensualitet som är kärnan i en romantisk kväll. Doftspray kan också bidra till atmosfären; Välj en varm doft och du kan verkligen säga att det ligger romantik i luften.

Drinkar & småplock
Drinkar och småplock är en annan viktig del av en romantisk kväll. Dela hemgjorda tapas eller andra saker ni båda älskar. Lägg till ett glas gott vin och atmosfären är där.

Romantisk film
Atmosfären är där, snacksen är goda – nu är det dags att kolla på en romantisk film med din älskade. Mmmm – den ultimata njutningen, särskilt om du tar fram lite glass och äter den tillsammans till sista skeden.

Massage
Finns det en man (eller kvinna) på denna planet som inte älskar en härlig massage? En naturlig, aromatisk massageolja gör det lättare och roligare för båda. Rulla försiktigt tummen mellan skulderbladen för att få ryggen att slappna av, och glöm inte heller att massera nacken. Tips: öronloben är mycket känslig, så tänk på att dra nytta av den. Och nu är det självklart din tur.

Är du nu helt redo för din romantiska kväll? Du kan lägga till en extra sensuell touch med sexiga underkläder. Och om du verkligen gillar den extra utmaningen och ingenting känns som för mycket kanske du vill ta en titt på vår privata kollektion.

Comments