Open the menu MENY

Sista-minuten & lågbudget-dejtingtips för Alla hjärtans dag

Alla hjärtans dag. Den dag på året då du kan ta förhållandet med din partner till nya höjder och lägga till en hel dos romantik. Oj då, har vi precis påmint dig om att det är Alla hjärtans dag om bara några dagar och kanske hade du alldeles glömt bort det? Inget problem. Ta bara några minuter och läs dessa sista-minuten och lågbudgettips för Alla hjärtans dag.

Första dejten 2.0
Att återuppleva er första dejt blir garanterat en stor framgång. Det är superromantiskt att göra det igen (utan allt det pinsamma). Oavsett om ni gick på bio, ut på middag eller om du bjöd hem din partner på kvällen kommer det att kännas som första gången och gnistor kommer att flyga! Så romantiskt.

Skridskoåkning
En verkligt romantisk vinteraktivitet är naturligtvis skridskoåkning. Att mysa med varandra för att värma upp er efter att ha varit ute på isen ett tag, smutta på varm choklad (med vispgrädde förstås) vid rinken. Det är så lätt att fixa, kostar inte mycket och är sååå romantiskt! Den ultimata win-win-situationen.

Hemmakock
Är du den som alltid slavar i köket? Då kanske Alla hjärtans dag är den perfekta dagen att byta roller och prova något nytt. Detta kan resultera i några mycket speciella stunder, och det betyder romantik! Det är en perfekt kombination: du behöver inte laga mat för omväxlings skull och middagen kommer säkert att bli en överraskning. Den perfekta dejten!

Ensamma tillsammans
Ett hotellrum behöver inte kosta en förmögenhet, speciellt när du bokar sista minuten. Ett perfekt ögonblick för er att vara ensamma med allt du kan önska dig: frukost, champagne och ett underbart, privat rum. Och du hinner fortfarande handla det perfekta underklädessetet för Alla hjärtans dag.

Pyjamasparty
Ett pyjamasparty är inte bara för tjejkompisar: det är ett bra sätt att ägna tid åt din älskade också! Tillbringa hela dagen i dina loungekläder. Koppla av under en lång tid, utdragen frukost eller brunch, ta ett lugnt bad tillsammans, titta på en film — möjligheterna är oändliga. Stäng ute världen och njut av en avkopplande dag tillsammans utan att någon stör er. Äntligen en stund att verkligen njuta av varandras sällskap.

Hotta upp din dejt med vår privata kollektion och gör Alla hjärtans dag till en dag att minnas!

Comments