Open the menu MENY

De finaste artiklarna från Big Sexy Sale

“Because I bought it on sale, I actually made money.”Hurra, vi är mitt i rea-perioden och det är ett perfekt tillfälle att fylla på byrålådan med nya drömplagg till bra pris. Ja, du hörde rätt; vår Big Sexy Sale har startat och om du är på jakt efter ett vackert underklädesset, en varm pyjamas eller fina trosor, är det dags att ta chansen nu!

All you need is new lingerie
Pretty lingerie makes it all better! Hur länge sedan är det som du skämde bort dig själv med ett fint underklädesset? Länge sen? Då är det dags nu. Har du ingen bralette, dvs mjuk bh utan vaddering och byglar, i din byrålåda? Det är ett riktigt musthave-plagg, perfekt för en lugn fredagkväll. Visste du att du behöver ha minst 4 bh:ar för att få rätt stöd? Läs här hur du kan se om det är dags för en ny bh. En bra ursäkt att skämma bort dig själv.

Loungewear
Vintern är inte över än och antagligen kommer det bara blir kallare den närmaste tiden (you never know). Så köp en bekväm loungewear-outfit och njut av alla mysiga, varma hemmavinterkvällar! Det finns väl inget bättre än en couch date med din favoritserie, klädd i loungewear (erkänn).

Something extra
Det finns också ett par jättefina musthave accessoarer på rean som du antagligen inte kan låta bli! Sminkväskor, tofflor eller ett härligt värmekrus? Alltid bra att ha hemma, dessa lockande reafynd som gör oss hagalna.Har du redan en önskelista för Big Sexy Sale? Get it now or regret it later!

This beautiful location is sponsored by Pulitzer Amsterdam.

Comments