Open the menu
 • Fifty shades darker collection

  Fifty Shades Darker by Coco de Mer collection


  Vi har spännande nyheter! Från och med den 20 januari 2017 kan du hitta den exklusiva kollektionen Fifty Shades Darker by Coco de Mer hos oss. Tillsammans med E.L. James (författaren till ”50 shades”-böckerna) har Coco de Mer designat en kollektion sexiga underkläder som från den 20 januari finns på Hunkemöller online.

  Är du också tokig i 50 shades-böckerna? Nu kan du själv leva dig in i rollen som Anastasia Steele och förföra din egen Mr. Christian Grey med ett av dessa spännande underklädesset. Fifty Shades Darker by Coco de Mer består av ett urval lyxiga och eleganta stilar. De är alla inspirerade av olika delar i 50 shades darker-boken. Så här säger författaren E.L. James själv om Fifty Shades Darker by Coco de Mer:

  “Underkläderna i Fifty Shades Darker avspeglar Anas sexuella uppvaknande. Kollektionen är lyxig, utmanande, lite erotisk men samtidigt stilfull.”.

 • För dem som inte känner till 50 shades-berättelserna; böckerna som skrevs av E.L. James, handlar om studenten Ana och hennes relation med miljardären Christan Grey. De beskriver hur hon utvecklas på det sexuella området och blir allt självsäkrare i relationen. När Fifty Shades Darker by Coco de Mer formgavs, såg man till att betona kvinnlighet och självsäkerhet. En sak är säker, i underkläder från Fifty Shades Darker by Coco de Mer känner du dig sexig, elegant och superkvinnlig.
 • 50 shades darker lingerie with white lace and satin

  Escala


  När dessa set formgavs, hämtade man inspiration från Christian Greys lyxiga, moderna takvåning Escala. Underkläderna är av spets och satin och framhäver dina kvinnliga former.  50 shades darker lingerie with green lace and black satin

  Goddess


  Dessa set är av mörkgrön spets i kombination med svart satin. Designen är inspirerad av Anas ”inner goddess”.  50 shades darker lingerie with black satin and mesh

  Steele


  Underklädesseten i serien Steele är tillverkade av svart satin och mesh. Konceptet bakom dessa set är att samtidigt avslöja och dölja, vilket skapar en spännande effekt.  Fifty Shades Darker by Coco de Mer Collection finns online från den 20 januari. Lust att handla redan nu? Här kan du se ett urval av den nya kollektionen, eller titta på vår private collection om du är på jakt efter lite sexigare underkläder.

  © Fifty Shades Darker