Open the menu

 • loungewear sets

  5x outfits för en hemmakväll


  Vem har sagt att nattkläder bara ska bäras när man sover! Du vet hur det är, du kommer hem efter en stressig dag på jobbet eller skolan och det första du gör är att ta av dig dagens outfit och sätta på dig något bekvämt. Det går utmärkt (och är helt chill) att bära nattkläder långt innan du tänker gå och lägga dig. Vi har därför sammanställt 5 outfits of the night (OOTN) med bland annat pyjamasar, nattlinnen, morgonrockar ochonesies som är både trendiga och bekväma. Perfekta outfits för olika typer av hemmakvällar.
  homewear set Presentset med värmeflaska och sockor, sweatshirt fleece, leggings fleece, tofflor Presentset med värmeflaska och sockor sweatshirt fleece leggings fleece tofflor Image Map  OOTN: Me time


  Denna outfit är perfekt för en kväll för dig själv. Oavsett om du äntligen får tid att läsa en bra bok eller hellre ägnar dig åt guilty pleasures (läs: på soffan med choklad och din favoritdokusåpa). Det kvittar vad du gör, denna outfit passar till allt! Kombinera denna härligt mjuka fleecetröja med matchande fleeceleggings. Din outfit of the night blir komplett med ett par fluffiga sockor och mjuka tofflor. Med denna mjuka värmeflaska blir du extra varm och kan njuta av din stund av egentid!
 • loungewear set kopp , onesie, tofflor , sockor kopp sockor onesie fleece tofflor Image Map  OOTN: Netflix and chill


  En mysig kväll tillsammans med din pojkvän eller flickvän, med en bra serie som ni inte kan sluta titta på och goda snacks. Den ultimata chillkvällen alltså. Vad ska du då ha på dig? En varm onesie så klart! Supermysig och mjuk. Ett par sockor och dessa mysiga tofflor passar bra till denna look. Med en kopp varm choklad är du redo för en helkväll i soffan.
 • loungewear set kudde, sockor, make-up bag, pyjamas sockor bear make-up bag pyjama Image Map  OOTN: Girls night


  Dina väninnor kommer över för en girls night. Chilla tillsammans och prata om allt som hänt medan ni gör er redo för att gå ut och dansa. Medan ni äter och sminkar er vill du kanske inte ha på dig din party outfit. Denna flanellpyjamas tillsammans med supermjuka tofflor är då en perfekt pre-party outfit. Lägg ditt smink i denna praktiska sminkväska, lägg ut stora mjuka kuddar på golvet där ni kan chilla och låt kvällen börja! Denna outfit passar också perfekt om ni inte ska gå ut utan har en myskväll hemma.
 • loungewear set morgonrock, pyjamasset, sjal, sockor pyjamasset sjal sockor morgonrock Image Map  OOTN: Lazy sunday


  Okej, strikt sett så sträcker sig en lazy Sunday över en hel dag och inte bara en kväll, men eftersom vi ändå ofta går runt i myskläder en sådan dag har vi sammanställt en perfekt outfit för dig. Bär denna fina pyjamas tillsammans med ett par varma stickade sockor. Ta på dig en mjuk morgonrock för extra värme och komfort. Tänker du ligga i soffan hela dagen och ta det lugnt? Ha då på dig denna mjuka söta mössa! Då är du redo för en lazy Sunday!
 • loungewear set Sovmask , Öppna skor, Underklänning , kimono Sovmask Öppna skor Underklänning kimono chiffon lace Image Map  OOTN: Sexy nights


  Vissa kvällar vill du kanske ha på dig något mer spännande än en fluffig onesie. Välj då ett nattlinne av satin tillsammans med denna vackra kimono av chiffong och satin. Dessa plagg är inte bara sexiga utan också bekväma. Din outfit blir extra sexig med ett par sexiga slippers och en ögonmask av siden.