Open the menu

 • loungewear sets

  5x outfits för en hemmakväll


  Vem har sagt att nattkläder bara ska bäras när man sover! Du vet hur det är, du kommer hem efter en stressig dag på jobbet eller skolan och det första du gör är att ta av dig dagens outfit och sätta på dig något bekvämt. Det går utmärkt (och är helt chill) att bära nattkläder långt innan du tänker gå och lägga dig. Vi har därför sammanställt 5 outfits of the night (OOTN) med bland annat pyjamasar, nattlinnen, morgonrockar ochonesies som är både trendiga och bekväma. Perfekta outfits för olika typer av hemmakvällar.
  loungewear set pyjama short and top with slippers and make up bag slippers pink pyjama short and top make up bag love make up bag love make up bag love Image Map  OOTN: Me time


  Denna outfit är perfekt för en kväll för dig själv. Oavsett om du äntligen får tid att läsa en bra bok eller hellre ägnar dig åt guilty pleasures (läs: på soffan med choklad och din favoritdokusåpa). Det kvittar vad du gör, denna outfit passar till allt! Bär det här söta setet med topp och shorts, eller den här nattklänningen! Fullända kvällslooken med ett par fluffiga tofflor. Vill du hellre unna dig själv en manikyr? Använd denna sminkväska och njut av din kväll!
 • loungewear set onesie, pantoffels, slippers en thermobeker koffie beker fluffy teenslippers grijze pantoffels onesie onesie Image Map  OOTN: Netflix and chill


  En mysig kväll tillsammans med din pojkvän eller flickvän, med en bra serie som ni inte kan sluta titta på och goda snacks. Den ultimata chillkvällen alltså. Men, vad ska du ha på dig när du kopplar av i soffan? Något mysigt så klart! Som den här toppen tillsammans med dessa söta shorts. Fullända din look med en morgonrock och ett par härliga strumpor. Fixa iordning din favoritdricka och du är redo!
 • sauna badjas handdoek sauna scrub handschoen body cream beauty case body scrub Image Map  OOTN: Girls night


  Dina vänner kommer över för en spakväll! Dags för skvaller, mys och ansiktsmasker. Använd denna badrock för att få en riktig spakänsla. Extra accessoarer som skrubbhandske, kroppsprodukter och beauty case kommer er kväll till den fantastisk spakväll.
 • bunny badjas pyjama broek pyjama top pantoffels pantoffels Image Map  OOTN: Lazy sunday


  Okej, strikt sett så sträcker sig en lazy Sunday över en hel dag och inte bara en kväll, men eftersom vi ändå ofta går runt i myskläder en sådan dag har vi sammanställt en perfekt outfit för dig. Bär denna fina pyjamas tillsammans med ett par varma stickade sockor. Bär detta pyjamas set med ett par tofflor, och lägg till badrocken om du är lite kall. Då är du redo för en lazy Sunday!
 • slipdress kant kanten blinddoek zweepje Kimono Kimono Image Map  OOTN: Sexy nights


  Vissa kvällar vill du kanske ha på dig något mer spännande än en fluffig onesie. Välj då ett nattlinne av satin tillsammans med denna vackra kimono av chiffong och satin. Dessa plagg är inte bara sexiga utan också bekväma. Du kan lägga till sexiga accessoarer för att ge din outfit det lilla extra.