Open the menu

 • Ta reda på din sport-BH-storlek
 • level 1 sport bh:ar
 • sport bh:ar level 2
 • sport bh:ar level 3
 • När du tränar är det viktigt att du bär rätt sport-BH i den rätta storleken. Under träningen gör du nämligen andra rörelser än normalt vilket medför att dina bröst behöver mer stöd. Får du snabbt besvär av dina bröst under träningen? Då kan det hända att du har på dig fel sport-BH.

  Vill du veta om din sport-BH har rätt storlek? Eller vill du ta reda på din sport-BH-storlek? Gör då detta test! Hunkemöller har utvecklat ett speciellt måttverktyg för sport-BH:ar, med det kan du i tre snabba steg enkelt ta reda på vilken sport-BH som passar dig! Den rätta storleken på sport-BH:n beror på din kupstorlek och vilken sport du utövar. Utifrån det ger vårt måttverktyg en rekommendation om vilken sport-BH som är bäst för dig!  Vikten av att bära rätt sport-BH


  Eftersom du gör fler och annorlunda rörelser under träningen belastas dina bröst mer. Om du inte använder en sport-BH, eller bär en som inte är rätt för dig, är risken stor att du får besvär i nacke och rygg. På lång sikt kan dessutom dina bröst förlora sin fasthet och form. En sport-BH är konstruerad att fånga upp den extra rörelsen i dina bröst så bra som möjligt. Utöver skydd erbjuder en bra sport-BH också mer komfort under träningen. Du märker skillnaden!