Sexy fit

Brazilians

Den är högre skuren där bak för att framhäva din rumpa. Den är också ofta lågt skuren framtill så att den hamnar under dina höfter. Detta är modellen som passar om du har jobbat hårt på dina squats och vill visa resultatet av ditt hårda arbete.

Brazilians

Strings

String är perfekt om du inte vill ha några synliga bikiniränder när du har underkläder på. Dock kräver det en del självförtroende på stranden eftersom du visar i stort sett hela rumpan.

Strings

Flirty fit

Tie tanga

Den här bikinitrosan har bekväm knytning i sidorna. Knyte vid sidan. Detta är en perfekt bikiniunderdelsmodell om du vill få en snygg bränna eftersom du får färre bikiniränder! Det är inte lika passande om du vill vara med i olika strandaktiviteter.

Tie tanga

Cheeky bottoms

Denna bikinimodell lever upp till sitt namn! Denna bikiniunderdel har en V-form. Denna modell visar lite mer hud eftersom den visar dina skinkor. Denna modell är perfekt om du vill att dina ben ser lite längre ut och vill visa lite mer hud!

Cheeky bottoms

Högmidja

Det här är en hög bikinitrosa som täcker en del av magen. Den accentuerar midjan och täcker magen. Fold over-varianten kan man använda som vanliga bikinitrosa eller man kan vika ned kanten. Denna är perfekt som modell om du vill dölja din mage en aning och/eller vill framhäva din snygga midja.

Högmidja

Regular fit

Rio-underdelar (klassiska trosor)

De här bikinitrosorna liknar bh-trosor. De har breda band vid höfterna och täcker mer av skinkorna. Välj denna bikiniunderdel när du inte vill visa extra mycket hud. Det är en riktig klassiker och passar alla.

Rio-underdelar (klassiska trosor)

Boxers

Denna modell täcker lite mer och passar perfekt om du vill vara med i olika aktiviteter på stranden.

Boxers