Guide: Bikiniunderdelar

Brazilian, tietanga eller boxer? Att hitta rätt bikiniunderdel med rätt passform kan vara knepigt. Vad är egentligen snyggt och hur kommer de olika modellerna sitta på just din kropp? Det finns många namn och passformer att hålla reda på. Därför har vi skapat en guide med alla Hunkemöllers modeller, så att du enklare hittar din rätta bikinitrosa. Läs vidare för en bättre översikt inför sommarens viktigaste köp!

Sexy fit

Brazilians

En brazilian är en trosa som är högre skuren där bak för att framhäva rumpan. Den är också ofta lågt skuren framtill så den hamnar under dina höfter. En brazilian-trosa passar alla som vill framhäva sin rumpa eftersom modellen ger illusionen av ett lyft och snygga former.

Brazilians

Strings

En string är perfekt om du inte vill ha synliga bikinilinjer eller ränder efter en dag i solen. Bikinitrosan sitter som en vanlig stringtrosa och lämnar i stort sett hela rumpan synlig. Våga visa upp din bästa sida i en stringtrosa och du kommer vara sexigast på stranden!

Strings

Flirty fit

Tie tanga

En tie tanga är en klassisk bikinitrosa med bekväma knytningar i sidorna. Det gör att du kan anpassa hur trosan sitter på höften och hur hårt den ska sitta mot kroppen. En tie tanga är därför perfekt får att få en snygg bränna och färre bikinilinjer! Var bara varsam att knyta till ordentligt om du vill vara med i olika strandaktiviteter.

Tie tanga

Cheeky bottoms

En cheeky bottom-trosa lever upp till sitt namn! Bikiniunderdelen har en V-form som gör att du visar mer hud på rumpan och ger en fyllig illusion. Formen på trosan gör även att dina ben ser längre ut, eftersom skärningen går längre upp på höften. Perfekt för dig som vill åt en smickrande bikini-siluett och visa mer hud.

Cheeky bottoms

Högmidja

En bikinitrosa med hög midja täcker mer av magen än andra modeller. Det gör att trosan accentuerar midjan och ger en trendigt retro siluett. Vissa modeller har fold-over, vilket gör att trosan kan användas både som vanligt genom att vika ner kanten eller ge en högre midja genom att låta den vara uppvikt. Modellen är perfekt om du vill dölja magen lite på stranden eller snyggt vill framhäva din midja för en kvinnlig siluett.

Högmidja

Regular fit

Rio (klassiska trosor)

En bikinitrosa i modellen Rio ser ut som våra vanliga Rio-trosor; en klassisk trosa helt enkelt. Trosan har breda band vid höfterna och täcker mer av rumpan, liksom en vanlig trosa. Modellen är perfekt för dig som inte vill visa så mycket hud och rumpa. Rio är en klassiker och vi skulle säga att den passar alla olika kroppstyper.

Rio-underdelar (klassiska trosor)

Boxers

En bikinitrosa i modell boxer ser även denna ut som den vanliga trosmodellen. Trosan går längre ner på benet och täcker mer av rumpan. Boxers sitter på plats, även när du rör dig, vilket kan vara en trygghet vid olika strandaktiviteter. Modellen passar därför perfekt när du rör dig eller om du helt enkelt inte vill visa så mycket hud på stranden.

Boxers