Stilguide för val av bikini

Sol och hav och strand: we love summer! Låt sommarvädret komma, så att vi äntligen kan få shoppa en ny bikini (eller två)! Men det är inte så lätt att välja, nuförtiden finns det så många olika stilar och modeller! Från trekant till push-up, från bandeau till halterneck och tankini… Här kan du upptäcka alla olika stilar och välja din egen favorit! Vill du upptäcka de olika bikiniunderdelsmodellerna? Kolla in denna överblick över bikiniunderdelar!

Trekantsbikini

Den mest kända bikiniöverdelen är nog trekantsmodellen. Det är en bikiniöverdel med trekantig form som du enkelt kan justera med hjälp av banden.

shoppa

Bandeaubikini

Den här bikiniöverdelen har inga axelband, utan band som knyts i nacken. På så sätt hålls axlarna bara. En perfekt överdel om du vill bli jämnt solbränd.
shoppa

Bygelbikini

Som namnet anger, är det här en bikiniöverdel med bygel. En sådan överdel ger extra form och stöd, så det känns egentligen som om du har en bh på dig.
shoppa

Balconette-bikini

Precis som bh:n med samma namn har en balconette-bikini lösa, lågt skurna kupor.
shoppa

Strapless bikini

En strapless bikiniöverdel har inga axelband eller band som man kan ta loss. Det är rätt stil när du vill sola och bli snyggt brun!

shoppa

Halterneck-bikini

En halterneck-bikini har stadigare band som du knyter runt nacken. På så sätt ger denna överdel mer stöd och ett snyggt dekolletage.
shoppa

Push up-bikini

En push-up bikini har extra vaddering och ger bysten ett extra lyft.
shoppa

Tankini

Un tankini es un top con cuerpo. Ideal si quieres tapar tu vientre.
shoppa