Stilguide: Vilken bikinitopp är din favorit

I takt med att Sverige blir varmare och sommaren närmar sig, blir man mer och mer sugen på en ny bikini. Eller två nya bikinis. Okej, kanske tre! Det är däremot inte så lätt att välja nuförtiden, med ett hav av toppar och modeller. Triangel, bandeau eller halterneck, vad betyder det egentligen? Och vad är en tankini? Vi har sammanställt alla våra olika bikiniöverdelar och stilar, så att du enklare får en överblick inför säsongens snyggaste och somrigaste köp. Kolla även in alla olika bikiniunderdelar vi har, så lovar vi att du hittar sommarens snyggaste bikini för just dig.

Vårabästsäljare

Triangelbikini

Först ut, som en välkänd klassiker, kommer triangel- eller trekantsbikinin. Överdelen justeras enkelt med tunna band både runt kroppen och nacken. Det gör det enkelt att få till en snygg jämn bränna, även på ryggen!

shoppa

Bandeaubikini

En annan överdel som är perfekt för en jämn bränna är en bandeau. Med band som knyts runt nacken hålls axlarna bara, vilket gör bandeau till en perfekt solbikini och ett mycket populärt sommarplagg.
shoppa

Bygelbikini

En bikini med bygel, precis som namnet antyder. Denna bikiniöverdel ger extra stöd och form till alla byststorlekar, för att efterlikna känslan av en BH. Då kan du simma utan att vara rädd för att något halkar ut.
shoppa

Balconette-bikini

Precis som BH:n med samma namn har en balconette-bikini lågt skurna kupor för en snygg och kvinnlig form. Den ger liknande stöd som en bygelbikini, som känns tryggt på stranden.
shoppa

Strapless bikini

En axelbandslös bikini lämnar axlarna bara eller har avtagbara band. Den kan komma som både bandeau eller med bygel vilket gör den perfekt för både en jämn bränna och trygghet när du simmar.

shoppa

Halterneck-bikini

Eb halterneck har stadigare och tjockare band som knyts runt nacken. På så vis ger bikinitoppen mer stöd, både för mindre och större byst, och snygga och trygga former.
shoppa

Push-up bikini

Liksom en BH ger en push-up bikini bysten ett extra lyft. Bikinin är vadderad och formpressad vilket ger dig en sexig och figurformande urringning. En bra val för dig som vill addera kurvor och former, även på stranden.
shoppa

Tankini

En tankini är ett bikinilinne, vilket passar utmärkt för dig som vill känna dig lite mer påklädd, vill skydda överkroppen mot solen eller vill åt en smickrande, kvinnlig strandlook. En tankini passar även utmärkt till och från stranden, för en mer klädd look.
shoppa

Rekommenderat för dig