Förförisk
Met video

Ouvert eller trosa med öppen gren - överraskande och sexig

Ordet "ouvert" kommer från franskan och betyder "öppen". Det beskriver också exakt vad trosa med öppen gren är för något. Ouverts är trosor eller bodies med en öppen gren, liksom bh:ar som visar halva eller hela dina bröst.
Om det fanns ett pris för de sexigaste underkläderna- då låg ouverts i främsta startfältet. Trosor, bodies eller bodystockings med öppen gren är perfekta för att överraska din partner och ger samtidigt spelrum för mer. Det speciella är att dina intimaste kroppsdelar kan beröras utan att du måste ta av dig dina sexiga underkläder. Underkläder med öppen gren ger därför en erotisk kick!
Hos Hunkemöller hittar du ett fantastiskt utbud av underkläder med öppen gren. Modellerna är särskilt sexiga och förföriska utan att verka billiga. Upptäck otroliga brazilian-trosor med spetsdetaljer, transparenta element eller läderremmar liksom bodies som gör att din partner inte kommer att kunna slita ögonen ifrån dig. Oavsett om du föredrar subtilt sexigt eller hellre leker öppet med din charm - här hittar du de underkläder med öppen gren som du gillar.

Sexy
ouverts

Pirrande erotik med trosor med öppen gren

Underkläder med öppen gren är särskilt härliga när du vill ge ditt kärleksliv en nytändning av pirrande erotik. Överraska din partner med en trosa med öppen gren och bli en förförelsekonstnär på nolltid. Din partner kommer att älska den!

shoppa

Sexiga accessoarer

För att ge din look inför en erotisk natt med din partner den sista touchen kan du kolla in våra accessoarer. Hur vore det med något nytt? Piska, handklovar eller nipple covers? Ni får garanterat en spännande kväll!

shoppa