Kontorskläder:

Hur dina underkläder kan hjälpa eller stjälpa din karriär!

Kan dina underkläder verkligen hjälpa eller slå omkull din karriär? Första steget till framgång är alltid att tro på sig själv och detta kräver självförtroende. Dina underkläder kommer inte vara anledningen till att du lyckas men det kommer definitivt att påverka hur du framhävs. Dina underkläder kan (omedvetet) påverka hur du känner dig precis som alla typer av klädesplagg. Upptäck våra underklädesråd till kontorskläder och upptäck hur detta kan hjälpa din karriär!

Hållning

Din hållning kommer definitivt påverka ditt utseende och framtoning. Om du alltid sitter böjd framåt med rundade skuldror får du en väldigt stängd framtoning vilket gör att du kan verka osäker. Om du har en mer öppen hållning (axlarna bakåt och bröstet fram) får du ett positiv framträdande. Det får dig att se mer självsäker ut och därför kommer du automatiskt känna så också.

Har du en stor byst?

shoppa

Då kan det ibland vara svårt att hålla rätt hållning. Antingen för att om du sitter rätt så kommer du känna att du framhäver dem för mycket eller för att du helt enkelt inte har rätt stöd av din bh. Låter det bekant? Lösningen: bär en bh med tjockare bh-band för extra support. Det är också väldigt viktigt att du har rätt storlek eftersom fel storlek inte ger dig rätt stöd.

Har du en mindre byst?

shoppa

å kan det vara svårt att ha rätt hållning om du är lite osäker med dem. Att sitta upprätt får dig att tänka mer över din bröststorlek. Lösningen: bär en bh med vaddering för att framhäva dina naturliga bröst eller ge dina bröst en extra boost med en push-up bh.

Presentabel

Oavsett om du behöver bära kontorsklädsel (läs: snygga skjortor och kjolar) eller inte behöver ha en specifik dresscode bör du alltid se presentabel ut. Gissa vad? Den rätta bh:n kan hjälpa! Det är alltid bra att ha flera olika bh:ar som du kan kombinera till olika kontorskläder.