Kontorskläder: Hur dina underkläder kan hjälpa eller stjälpa din karriär!

Kan dina underkläder verkligen hjälpa eller slå omkull din karriär? Första steget till framgång är alltid att tro på sig själv och detta kräver självförtroende. Dina underkläder kommer inte vara anledningen till att du lyckas men det kommer definitivt att påverka hur du framhävs. Dina underkläder kan (omedvetet) påverka hur du känner dig precis som alla typer av klädesplagg. Läs våra bästa underklädesråd för kontorskläder och upptäck hur detta kan hjälpa dig i din karriär!

Kan dina underkläder verkligen hjälpa eller slå omkull din karriär? Första steget till framgång är alltid att tro på sig själv och detta kräver självförtroende. Dina underkläder kommer inte vara anledningen till att du lyckas men det kommer definitivt att påverka hur du framhävs. Dina underkläder kan (omedvetet) påverka hur du känner dig precis som alla typer av klädesplagg. Upptäck våra underklädesråd till kontorskläder och upptäck hur detta kan hjälpa din karriär!

Hållning

DIn hållning kommer definitivt påverka ditt utseende och framtoning. Sitter du ofta böjd framåt med rundade skuldror får du en väldigt stängd framtoning, vilket göra att du kan verka osäker. Har du däremot en mer öppen hållning med axlarna bakåt och bröstet fram ser du mer självsäker ut och får därför ett positivt framträdande. Hållningen gör inte bara att du ser mer självsäker ut, utan kommer även påverka dig så att du känner dig mer självsäker också!

Har du en stor byst?

shoppa

Då kan det ibland vara svårt att hålla rätt hållning. Antingen för att om du sitter rätt så kommer du känna att du framhäver dem för mycket eller för att du helt enkelt inte har rätt stöd av din bh. Låter det bekant? Lösningen: bär en bh med tjockare bh-band för extra support. Det är också väldigt viktigt att du har rätt storlek eftersom fel storlek inte ger dig rätt stöd.

Har du en mindre byst?

shoppa

Även då kan det vara svårt att ha rätt hållning. Att sitta upprätt kan ibland få dig att tänka mer över din bröststorlek, även om du verkligen inte behöver det. Vill du framhäva dina naturliga kurvor och bröst kan du då bära en bh med vaddering eller ge dina bröst en extra boost med en push-up bh.

Att se presentabel ut

Oavsett om du behöver bära kontorsklädsel som skjortor eller inte behöver ha en specifik dresscode bör du alltid se presentabel ut. Gissa vad? Den rätta bh:n kan hjälpa! Det är alltid bra att ha flera olika bh:ar som du kan kombinera till olika kontorskläder.

Bär en t-shirt bh som din vardagliga bh. En t-shirt bh har mjuka kupor som gör dem osynliga under dina tröjor. Om du har en fin spets-bh kan man ibland se den igenom din tröja men med en t-shirt bh kommer det inte synas. Det är ett absolut måste för din dagliga outfit. Ett annat plus med en t-shirt bh? Den har vadderade kupor så du behöver inte oroa dig för att någon ser att du är för kall när kontorets fläkt är lite för kylig, så att säga.

Gillar du att ha snygga toppar eller klänningar med V-ringning? Prova vår plunge-bh. uporna på denna bh är lågt skurna så du kommer inte se den ens med ett V-ringat plagg. Plus: en plunge bh ger dig också en snygg klyfta! Notera dock att ett väldigt lågt skuret V-ringat plagg kan vara opassande till vissa typer av arbetsplatser.

En ordentlig axelbandslös bh är också ett måste i garderoben. De är speciellt bra för klänningar och tröjor med off-shoulder eller som är utan axelband! På detta sätt slipper du se fula bh-band som förstör ditt professionella intryck!

Synliga troskanter: ett problem!

shoppa

Gillar du att bära åtsittande klänningar eller byxor till arbetet? Lägg märke till de synliga troskanterna eftersom ingen egentligen behöver se vad du har för underkläder idag. Bär invisible trosor för att veta med säkerhet att ingen ser dina troskanter genom dina kläder. På så vis läggs fokus istället på ditt hårda arbete och smarta idéer, istället för onödiga kläd-detaljer.

Ett annat tips för åtsittande klänningar: shapewear! Shapewear gör att du ser smalare ut och framhäver dina kurvor och midja på ett positivt sätt. Bär du ofta vita toppar på jobbet? Då kan det vara svårt att hitta rätt färg på din bh. att ha under vita kläder. Lösningen är då att istället köpa en hudfärgad eller röd bh. Dessa färger kommer synas mindre under en vit tröja än vad svarta eller vita bh:ar gör!

Shapewear

shoppa