Underkläder för just nu och för alltid...

I vår NOIR-kollektion låter vi materialen tala för sig själva. Med utsökt tunna spetsar och skira broderier kan du i vårt bh-utbud hitta otroliga set gjorda för att framhäva och definiera - alltid eleganta genom sina detaljer.

NOIR kollektion

Upptäck vår mest exklusiva kollektion
shoppa

Brudunderkläder

Plagg kända för sin hängivenhet till romantik, intimitet och sensuellt hantverk
shoppa

Väsentlig

Vår tidlösa kollektion av underkläder
shoppa

Låt materialen tala för sig själva

Vi har plagg som du kan bära i lager från morgon till kväll, till exempel lyxiga braletter och bodies som ger det där lilla extra till din outfit - till den smekande sensualiteten hos vackra nattkläder.

Den perfekta blandningen av premium-design, lyxiga tyger och dekorativa element – NOIR firar den transformativa kraften hos vackert designade underkläder.

shoppa

Lyxig siden

Böljande sidenblandad satin som känns så mjuk mot bar hud
shoppa

Raffinerad spets

Massor av utsökt spets det som kännetecknar NOIR-kollektionerna
shoppa

Designfilosofi

Kollektionerna definieras av vackra tyger inklusive glänsande satin, skir spets och siden
Upptäckt
Upptäck vår mest exklusiva kollektion
Tag @hunkemoller dela din stil

Lyxiga underkläder för lyxiga tillfällen

Underkläder är någonting vi bär dagligen. Men det finns tillfällen då den vanliga BHn och vardagstrosorna helt enkelt inte räcker till. Visserligen är en klassisk bygel-BH och ett par brazilians oslagbara plagg, men ibland behövs det där lilla extra. Det kan vara ett sexigt underklädesset med spets i svart, ett par oemotståndliga stay ups som ger illusionen av längre ben och en lyxig pyjamas eller kimono i silke att svepa om sig. Lyxiga underkläder i fina material, eleganta färgskalor och fina detaljer är ett perfekt trick för att få sig själv att känna sig som sitt sexigaste jag, oavsett tillfället du bär plaggen.

Elegans i lyxiga underkläder

Hunkemöller vet hur viktigt det är att alla kvinnor ska kunna känna sig snygga, sexiga och oemotståndliga. Att välja rätt underkläder och passform är A och O för att nå dit. Oavsett om du föredrar en push-up BH, balconette eller mer avslöjande BH:ar med coola skärningar så har vi satsat på att erbjuda ett sortiment där alla kan hitta sin rätta modell. Matcha din snygga BH med ett par lyxiga trosor i ett härligt material som får dig att må som bäst. Självklart kommer våra lyxiga underkläder i set med möjlighet till variation, så att din BH kan matchas med antingen string, brazilian eller en annan oemotståndlig trosmodell. Underkläderna har eleganta detaljer och kommer i skira material för att förstärka den där lyxiga känslan du vill åt.

Eftersom det finns många olika tillfällen du vill känna dig extra elegant på, har Hunkemöller inte endast underkläder för detta. Sovplagg och nattkläder är också ett perfekt område att utforska för mer lyx i vardagen. Att bära en fin pyjamas i silke kan få vilken natt som helst att kännas mer speciell. Är du en blivande brud och funderar över vad du ska bära på bröllopsnatten? Hunkemöller har ett stort sortiment med brudunderkläder och sovplagg för din bröllopsnatt. Välj bland eleganta modeller i vitt, som får dig att känna dig som en brud även när bröllopsklänningen åkt av.

Du får såklart inte glömma att matcha dina eleganta underkläder med oemotståndliga accessoarer. Välj bland ett stort utbud av stay ups och strumpeband, strumpbyxor, bodies och korsetter. Behöver du ett strumpeband för bröllopet? Inga problem det heller! Vi hjälper dig få din snyggaste look! Besök en av våra butiker för personlig hjälp eller kika in våra storlekstabeller för vägledning. Elegans ligger inte endast i underkläder, men de kan vara ett bra ställe att börja på!