Noir collection

Känn dig riktigt lyxig med vår senaste kollektion
Upptäck noir collection

NOIR Collection

Noir är vår exklusiva lyxkollektion Med fokus på detaljer och material, har vi skapar produkter som sticker ut. Vi är noga med varje detalj och använder de mest exklusiva materialen som t.ex. siden. Noir-kollektionen är inte bara visuellt ljuvlig men har också den bästa materialbehandlingen och de bästa detaljerna.

Brudunderkläder

shoppa
Upptäck vår mest exklusiva kollektion
Tag @hunkemoller dela din stil

Lyxiga underkläder för lyxiga tillfällen

Underkläder är någonting vi bär dagligen. Men det finns tillfällen då den vanliga BHn och vardagstrosorna helt enkelt inte räcker till. Visserligen är en klassisk bygel-BH och ett par brazilians oslagbara plagg, men ibland behövs det där lilla extra. Det kan vara ett sexigt underklädesset med spets i svart, ett par oemotståndliga stay ups som ger illusionen av längre ben och en lyxig pyjamas eller kimono i silke att svepa om sig. Lyxiga underkläder i fina material, eleganta färgskalor och fina detaljer är ett perfekt trick för att få sig själv att känna sig som sitt sexigaste jag, oavsett tillfället du bär plaggen.

Elegans i lyxiga underkläder

Hunkemöller vet hur viktigt det är att alla kvinnor ska kunna känna sig snygga, sexiga och oemotståndliga. Att välja rätt underkläder och passform är A och O för att nå dit. Oavsett om du föredrar en push-up BH, balconette eller mer avslöjande BH:ar med coola skärningar så har vi satsat på att erbjuda ett sortiment där alla kan hitta sin rätta modell. Matcha din snygga BH med ett par lyxiga trosor i ett härligt material som får dig att må som bäst. Självklart kommer våra lyxiga underkläder i set med möjlighet till variation, så att din BH kan matchas med antingen string, brazilian eller en annan oemotståndlig trosmodell. Underkläderna har eleganta detaljer och kommer i skira material för att förstärka den där lyxiga känslan du vill åt.

Eftersom det finns många olika tillfällen du vill känna dig extra elegant på, har Hunkemöller inte endast underkläder för detta. Sovplagg och nattkläder är också ett perfekt område att utforska för mer lyx i vardagen. Att bära en fin pyjamas i silke kan få vilken natt som helst att kännas mer speciell. Är du en blivande brud och funderar över vad du ska bära på bröllopsnatten? Hunkemöller har ett stort sortiment med brudunderkläder och sovplagg för din bröllopsnatt. Välj bland eleganta modeller i vitt, som får dig att känna dig som en brud även när bröllopsklänningen åkt av.

Du får såklart inte glömma att matcha dina eleganta underkläder med oemotståndliga accessoarer. Välj bland ett stort utbud av stay ups och strumpeband, strumpbyxor, bodies och korsetter. Behöver du ett strumpeband för bröllopet? Inga problem det heller! Vi hjälper dig få din snyggaste look! Besök en av våra butiker för personlig hjälp eller kika in våra storlekstabeller för vägledning. Elegans ligger inte endast i underkläder, men de kan vara ett bra ställe att börja på!