Minimizer bh

Vad är en minimizer bh?

En minimizer bh är motsatsen till en push-up bh. Det är en bh som får dina bröst att de mindre ut samtidigt som den är bekväm. Den är designad för kvinnor med större byst som behöver rätt stöd och komfort. Få dina bröst att se en storlek mindre ut med hjälp av en minimizer bh.

Shop

Hur fungerar en minimizer bh?

På grund av sin passform och utformning kommer dina bröst ha mer plats vilket gör att de inte blir någon push-up effekt, detta får dem att se mindre ut. På grund av mjuka kupor och breda axelband kommer du uppleva rätt support och bekvämlighet av denna bh.

Varför ska du ha en minimizer bh?

En minimizer bh är en perfekt bh om du har större bröst men vill att de ska se mindre ut - oavsett om anledningen är att det ser bättre ut med en mindre klyfta under dina kläder eller för att det får dig att må bättre när de känns lite mindre. En minimizer bh är din rätta bh i alla lägen! Tack vare mjuka kupor och perfekt passform så sitter den osynligt under alla dina kläder.

Shop

En minimizer-bh kan vara rätt lösning för dig men det är fortfarande viktigt att du har rätt bh-storlek. Förutom det så är det också viktigt att bära rätt passform. Har du större bröst och letar efter mer inspiration? Kolla in vår sida med bh-tips för kvinnor med större byst eller läs mer om vad du kan bära för badkläder om du är kurvig!