Hur du sätter på strumpbyxor utan att ta sönder dem!

Vi har alla varit där: du har inte ens hunnit ha dina strumpbyxor på i en timme (och ibland händer det när du sätter på dem) men på något sätt är det redan en maska i dem. För att förhindra detta har vi några enkla knep!

Med dessa 5 steg kan du enkelt sätta på dina strumpbyxor utan att riskera att riva sönder dem!

Hur du bör sätta på dina strumpbyxor:

Steg 1: Ha inte på några smycken så som armband, klockor eller ringar.

Dessa kan fastna i strumpbyxorna och riva hål i dem. Samma sak gäller långa eller skarpa naglar.

Steg 2: rulla ihop ett ben på strumpbyxorna enda till tå-delen.

Stoppa in tårna först och rulla försiktigt upp strumpbyxorna över ena hälen. Upprepa med andra benet.

Steg 3: rulla upp dina strumpbyxor över knäna, Ett ben åt gången.

Steg 4: dra upp strumpbyxorna över höfterna upp till midjan.

Steg 5: njut av dina snygga strumpbyxor!

Hur lagar jag söndriga strumpbyxor?

Oavsett hur mycket du försöker undvika det så kommer dina strumpbyxor någon gång gå sönder. Ett snabbt och enkelt knep är att ta på lite nagellack. På detta sätt blir inte maskan större.

Tips: Högre denier betyder tjockare strumpbyxor! Strumpbyxor med lägre denier är mycket skörare och det är mer troligt att dessa går sönder före ett par strumpbyxor som är tjockare. Om du vill bära strumpbyxor med låg denier så rekommenderar vi att du tar en storlek större eftersom du inte riskerar att tyget översträcks och går sönder på detta vis.

Hur du förvarar dina strumpbyxor bäst

Du kan antingen rulla ihop dina strumpbyxor eller försiktigt vika ihop dem, vilket som du tycker är mest praktiskt. Det viktigaste för att undvika att riva sönder dem är att de får ligga separat från andra kläder. Låt inte de ligga nära andra kläder (t.ex. bh:ar) som har krokar och knappar som strumpbyxorna kan fastna i. Det bästa stället att förvara dem är i en separat box för underkläder.

Det är också viktigt att tvätta dina strumpbyxor på ett speciellt sätt. Vill du veta hur du bäst tvättar dina strumpbyxor? Kolla in vår sida med tips på hur du bäst tar hand om dina strumpbyxor!