Hur kan vi hjälpa dig?

My Hunkemoller

Vad är My Hunkemöller?

Hunkemöller som kunder kan ansluta sig till i butiken, online och med app. My Hunkemöller har planerats att uppskatta dessa medlemmar på ett personligt och inspirerande sätt och ge dem en otrolig upplevelse. Vi belönar våra medlemmar med rabatter, gåvor och exklusiva tjänster. Ju mer du handlar och och är i kontakt med oss, ju mer poäng du förjänar, desto högre är nivån du når. Varje nivå har nya och allt mer exklusiva förmåner för dig! Dessa innefattar produkter med begränsad utgåva, inbjudningar till evenemang, rabattkuponger, en present på din födelsedag, en inbjudan till medlemmarnas förhandsrea och mycket mera. Ta en titt på alla programförmånerna på: https;//www.hunkemoller.se/passionspoints-benefits.Vi använder informationen som vi får från våra medlemmar för att bättre svara mot våra kunders behov.

Hur skapar jag ett My Hunkemöller konto?

För att skapa ett konto, klicka på ”logga in” högst upp. Du dirigeras då till registreringssidan.

Har du inte ett konto? Under titeln ”Jag är ny”, vänligen fyll i alla fält och acceptera villkoren.

Du kan även registrera dig och bli med medlem via Hunkemöller appen.

Kan jag också använda My Hunkemoller-medlemskontot i andra länder?

Ja, du kan använda ditt medlemskort i andra länder genom att logga in på ett medlemskonto på webbsajterna och apparna. Du kan förtjäna passionspoäng och men kan inte använda shoppingkredit och kuponger i andra länder och på anslutna webbplatser och appar i dessa länder. Kolla vår butikssökare för att se i vilka länder Hunkemöller verkar. Förmånerna per nivå är de samma.

Jag kan inte logga in på mitt konto. Vad kan jag göra?

Kan inte logga in? Se först efter att du fyllt i rätt e-mejladress och/eller lösenord. Om du får meddelandet ""denna e-mejladress känns inte igen"" betyder det att du inte har ett konto (se också Hur gör jag ett My Hunkemöller-konto?). Om du får meddelandet

Om du har tappat eller glömt ditt lösenord, klicka på "Glömt lösenord?". Du kommer att få ett e-mejl från oss med en länk till det ställe där du kan ändra ditt lösenord.

Hur ändrar jag min adress?

Om du behöver ändra dina uppgifter, logga in på webbplatsen  eller appen och gå till medlemssidan. Klicka på "min profil" och gå till tabben "Ändra". Då du ändrat uppgifterna , klicka på "Spara ändringa". Du kan också lägga till flera leveransadresser. Du kan också ändra de flesta av dina uppgifter i butiken om du ger kassan ett giltigt ID.

Hur ändrar jag min mejladress?

Om du behöver ändra dina uppgifter, logga in på webbsajten eller appen och gå till medlemssidan. Klicka på "min profil" och gå till tabben "Ändra". Då du ändrat uppgifterna , klicka på "Spara ändringa". Du kan också lägga till flera leveransadresser. Du kan också ändra de flesta av dina uppgifter i butiken om du ger kassan ett giltigt ID.

Hur ändrar jag mitt lösenord?

För att ändra dina uppgifter, logga in på My Hunkemöller. Klicka på "Min profil" och sedan "Ändra lösenord". Skrolla ner till "Ändra mitt lösenord". Skriv in ditt nuvarande lösenord. Dubbelchecka denna information och klicka på "Ändra lösenord".

Hur raderar jag mitt konto?

Om du vill radera, uppdatera, flytta eller få åtkomst till dina personliga data, använd kontaktformuläret på vår webbsajt och följ dessa steg:

 • Gå till kontaktsidan på webbsajten eller skriv https://www.hunkemoller.nl/contact i din webbläsare och/eller fyll i de obligatoriska fälten, inklusive ditt medlemskortnummer.
 • Vi återkommer till din fråga inom 2 arbetsdagar. Vi kanske ber om ytterligare information.

 

Du kan också radera ditt konto genom att klicka på "Radera" knappen i Hunkemöller appen.

Jag vill gärna motta nyhetsbrev från Hunkemöller. Vad måste jag göra?

Klicka ""registrera"" nere till höger på sidan. Sedan får du ett bekräftelsemejl. Klicka på linken i detta e-mejl för att bekräfta din registrering. Du kan också registrera dig för nyhetsbrevet via ditt My Hunkemöller medlemskonto. Logga in på My Hunkemöller, gå till ""Min profil"", klicka på ""Ändra"" och kryssa för ""Jag vill få de senaste nyheterna om erbjudanden, trender, händelser och personliga rekommendationer från Hunkemöller"".

Nyhetsbrev skickas ut endast med nya Hunkemöller-rean och erbjudanden eller de innehåller personliga rekommendationer baserade på dina föregående inköp.
- Frekvens 3-4 gånger per vecka som standard, men detta kan ändra utgående från ditt läsbeteende och sänds vid den tid på dygnet då du mest sannolikt läser det.
- Denna information inkluderar nya rean och erbjudanden, inspiration, inbjudningar till evenemang, pristävlingar och personliga rekommendationer. Medlemmar får speciella medlemserbjudanden.

Om du inte längre vill få vårt nyhetsbrev, klicka på länken nere på nyhetsbrevet. Du kan också avsluta prenumerationen på nyhetsbrevet i ditt konto. Logga in på My Hunkemöller-kontot, gå tll ""Min profil"" och klicka på ""redigera"", ta sedan bort krysset för ""Jag vill få de senaste nyheterna om erbjudanden, trender, evenemang och personliga rekommendationer från Hunkemöllers.

Hur länge är Passion Points och shoppingrabatten giltiga?

Ditt medlemskonto förfaller inte, men dina medlemspoäng förfaller om du inte varit aktiv på ditt konto under 6 år. Passionspoängen förfaller också om du inte gjort några inköp under de senaste 365 dagarna. Du flyttas ned till föregående poängnivå (se också "Kan jag sänka nivåer?")

På vilken nivå starat medlemmar?

En ny medlem startar på nivån för antalet poäng som förtjänats efter deras första inköp. Detta är vanligen nivå 1 men kan också vara högre beroende på den summa som spenderats och hur fullständig deras profil är då de registreras.

Hur vet jag på vilken nivå jag är?

På din webbplatsen och i din app kan du se hur många poäng du har, på vilken nivå du är och hur många poäng du behöver för att nå nästa nivå. Denna information finns också med i varje nyhetsbrev, så att du alltid kommer att vara uppdaterad om passionspoängens läge. Du får också en gång i månaden en översikt av din tillgängliga shoppingkredit och dina kuponger! Du kan också kontrollera ditt saldo i butiken när du skannar ditt medlemskort vid checkout.

Hur kommer jag en nivå uppåt?

Du kan komma en nivå uppåt och få tillgång till exklusivare förmåner genom att förtjäna mera passionspoäng. Du får en uppdaterad översikt av förmånerna på varje nivå på https://www.hunkemoller.se/passionpoints-benefits

Mitt (passionspoäng) saldo har sjunkit. Hur gick det till och vad händer nu?

1) Om du inte köpt något hos Hunkemöller under 365 dagar går du 1 nivå nedåt och ditt poängsaldo justeras till poängantalet vid nivåns slut.

2) Du har löst in dina passionspoäng för en kupong.

3) Du har returnerat ett köp och de passionspoäng som förtjänats från detta inköp dras av från ditt medlemskonto.

Kuponger som du förtjänat genom att nå ett (högre) poängsaldo raderas från ditt konto på grund av ditt lägre poängsaldo. Den butikskredit du skaffat kommer inte att påverkas. Om du returnerar ett inköp för vilket butikskredit använts efter nivåsänkningen kommer denna kredit att återföras till ditt konto.
Eftersom kuponger kan användas endast en gång, ger en säkning av poängnivån inte dig rätt till kuponger som är tillgängliga vid ett lägre poängsaldo om du redan fått dessa kuponger.

Kan jag ändra passionspoäng?

Ja. Du kan få åtkomst till vissa exklusiva kuponger genom att lösa in dina poäng. Du kan använda dina kuponger så snart du löst in motsvanade antal poäng.

Jag fick inte Passion Points vid mitt köp. Vad kan jag göra?

När du gör ett köp i en av våra butiker kommer ditt Passion Points saldo att uppdateras inom 24 timmar efter köpet. När du gör ett köp online kommer ditt Passion Points saldo uppdateras efter att din order har lämnat vårat lager. Detta kan ta ett par dagar, och du får ett mejl rörande detta. Det kan ta en dag eller två innan dina nya Passion Points finns på ditt medlemskort. Om de inte finns på ditt medlemskort inom ett par dagar, vänligen skicka ett mejl (max 30 dagar efter ditt köp) till vår kundtjänst på kundservice_se@hunkemoller.com

Vänligen se till att du skriver ditt medlemskortsnummer, värdet på din order samt ditt ordernummer/kvittonummer. Om du gjorde köpet i en butik, vänligen skicka med en kopia på ditt kvitto.

Jag har glömt min mobil/mitt mobilbatteri slocknade/Jag har inte mitt medlemskort med mig men vill ändå göra ett inköp i butiken. Kan jag ändå förtjäna passionspoäng?

Ja. Om du kan identifiera dig vid checkout med ett giltigt ID kan kassan söka upp dig på vår databas och lägga till poängen i ditt saldo.

Jag glömde att logga in under transaktionen men jag vill göra ett inköp på Hunkemöllers webbsajt. Kan jag ändå tjäna in passionspoäng?

Ja, kontakta kundtjänst för att få dina poäng tillagda till ditt konto.

När får jag belöningar så som shoppingkredit och kuponger för de passionspoäng jag sparat ihop?

 

Som My Hunkemöller medlem kan du få 50:- shoppingrabatt vid flera tillfällen. Utöver det får du personliga kuponger som du kan använda för att få rabatt, en gåva eller en belöning. Dina Passion Points, kuponger och shoppingrabatt läggs till ditt medlemskort automatiskt. I butik, på hemsidan och i appen kan du alltid se vad du har tillgängligt. Du kan använda din shoppingrabatt och kuponger i butik, i appen och online. Du ser utgångsdatumen för din shoppingrabatt och dina kuponger på ditt medlemskonto.

Hur använder jag min shoppingkredit, rabattkod eller kupong?

Du kan endast lösa in en kupong per köp. Du kan använda max 200:- shoppingrabatt per köp i butik och online.

Var kan jag lösa in rabattkoder på webbsajten eller i appen?

Du kan mata in och lösa in din rabattkod i din varukorg på webbsajten och i appen. Du ska mata in koden och klicka på "lägg till".

Finns det villkor för att använda shoppingkredit, en rabattkod eller en kupng?

Du kan endast lösa in en kupong per köp. Du kan använda max 200:- shoppingrabatt per köp i butik och online.

När vi har tagit emot ditt paket får du en returbekräftelse via e-post. Det kan ta upp till 10 arbetsdagar. När du har fått det här e-postmeddelandet får du en återbetalning inom 3 arbetsdagar. Vi betalar tillbaka med samma betalningsmetod som du använde för den ursprungliga transaktionen. Du får endast återbetalning när vi har tagit emot de returnerade varorna.

Om du returnerar hela beställningen får du hela inköpspriset, inklusive leveranskostnader (minus returkostnaderna på 29,95 kr.)*. Om du returnerar delar av beställningen får du endast pengarna tillbaka för den delen (minus returkostnaderna på 29,95 kr.). Returkostnaderna på 29,95 kr.avräknas per beställning.

* Returkostnader gäller från januari 2023 och framåt

 

Om du har använt Passion Points och/eller butikskredit: Per returnerad vara återförs ett proportionellt belopp till ditt (digitala) medlemskort. Det kan ta upp till 48 timmar.

Om du betalat med Hunkemöller Lingeriecard: återbetalningar av ditt köp med presentkort återbetalas till det presentkort som använts.

Om du betalat (delvis) med en kupong annan än butikskredit kan du bara återanvända den kupongen om du returnerat hela beställningen.

Returer kan alltid göras utan kostnad i en Hunkemöller-butik nära dig. Du återbetalas inom 3 arbetsdagar via den betalningsmetod du använde. Hitta den närmaste butiken här.

 

Hur bestäms min återbetalningssumma om jag returnerar online men har använt shoppingkredit på min beställning?

Ja. När du returnerar en produkt återbetalas motsvarande summa shoppingkredit per produkt till ditt medlemskort (online). Poäng som förtjänats genom detta inköp dras av från ditt medlemskonto.

Får jag tillbaka min shoppingkredit om jag returnerar min beställning delvis eller helt online eller i butiken och vad händer med mina passionspoäng?

Vid ett byte kommer den utbytta krediten för varje returnerad vara att dras av från priset för den utbytta varan och tillämpas på den nya varan. De Passionspoäng som du tjänat in under beställningen kommer att dras av från ditt medlemskonto igen och de Passionspoäng som du tjänar in när du köper den utbytta varan kommer att läggas tillbaka på ditt konto. Om du har använt en rabattkupong som du har bytt Passionspoäng mot, kommer de utbytta Passionspoängen inte att återlämnas och kupongen kommer inte att få sin giltighet. Den rabatt du fick per returnerad vara dras av från priset på den utbytta varan och överförs till den nya varan om rabatten är giltig för den.

Får jag tillbaka min kupong om jag returnerar en del av/hela min beställning och vad händer med de passionspoäng som jag löst in för att begära denna kupong?

När du returnerar din beställning helt eller i en eller flera delar kommer de använda kupongerna att läggas tillbaka på ditt medlemskonto så snart hela beställningen returnerats. Eventuella passionspoäng som lösts in för dessa kuponger läggs också tillbaka på ditt meldemskonto. Om du inte returnerar hela beställningen utan endast en eller flera produkter i beställningen, kommer de kuponger som använts i ditt inköp inte att läggas tillbaka på ditt medlemskonto. Eventuella passionspoäng som lösts in för dessa kuponger kommer inte att läggas tillbaka på ditt medlemskonto. Kuponger för gåvor, tjänster, pristävlingar, inbjudningar till evenemang eller gratis leverans läggs aldrig tillbaka på ditt medlemskonto efter en hel eller delvis returnering.

Vad händer med min använda kupong om jag byter ut hela eller en del av min beställning i butiken och vad händer med mina passionspoäng?

När du byter ut en produkt kommer den rabatt som ges genom rabattkupongen då en produkt betalas att dras av från priset för den utbytta produkten. Passionspoäng som förtjänats genom denna beställning dras av från ditt medlemskonto och passionspoäng som förjänats genom den nya utbytta produkten läggs till ditt saldo. Detta gäller inte kuponger som erbjuder gåvor, tjänster, tävlingar, inbjudningar till evenemang eller gratis leverans.

Hur avregistrerar jag mig från nyhetsbrevet?

Om du inte vill motta vårt nyhetsbrev längre, klicka på länken längst ned på nyhetsbrevet. Du kan även specifiera att du inte vill motta nyhetsbrevet på din My Hunkemöller profilsida.

Gåvor till medlemmar begränsat antal.

Vänligen notera att det finns ett begränsat antal och att butiker kan ha slut på lager.

Sunglasses:

 • Horisont
 • Lagunen
 • Sartor Storsenter
 • Sørlandssenteret
 • Sandvika Storsenter

 

Socks:

 • Horisont
 • Lagunen
 • Sandvika Storsenter
 • Sartor Storsenter
 • Sørlandssenteret

 

Totebag:

 • Horisont
 • Lagunen
 • Sandvika Storsenter
 • Sartor Storsenter
 • Sørlandssenteret

Frakt & Leverans

Vart är mitt paket?

Ditt paket kommer att levereras inom 3-5 arbetsdagar.

När din order skickas från vårt lager så får du ett mail som bekräftar detta samt ett spårningsnummer.

Du kan också kolla din MyHunkemöller sida.

Om du vill spåra ditt paket kan du göra det med ditt spårningsnummer på PostNords hemsida.

Om du har beställt din order till butik så kommer du få ett mejl när den är redo för upphämtning.

Din order sparas i butiken i 14 dagar. Hämtas den inte inom 14 dagar kommer den att annulleras, och dina pengar kommer automatiskt överföras till ditt konto inom 10 arbetsdagar.

Har du betalt i butik så får du ett email med vidare instruktioner.

Jag har inte fått (hela) min order. Vad ska jag göra?

Det har tagit längre tid än väntat att behandla din order. Vi gör allt vi kan för att kunna leverera den till dig så snart som möjligt. När din order har skickats från vårt lager kommer du att få en uppdatering och ett spårningsnummer. Vi ber om ursäkt för det eventuella besvär detta kan ha orsakat, och vill tacka dig för ditt tålamod.

Jag har fått en vara jag inte har beställt. Vad ska jag göra?

Om du inte har fått alla varor du beställde, eller om du har fått en vara du inte har beställt, vänligen kontakta vår kundtjänst avdelning.

Jag har inte fått ett bekräftelsemail, vad gör jag?

E-postmeddelandet kan ha hamnat i din skräppost, så vänligen titta där också. Har du fortfarande inte fått ett bekräftelsemail kan du kontakta vår kundtjänst.

Kan jag avbeställa min order?

I dagsläget är det inte möjligt. När en beställning har gjorts på hunkemoller.se kan den inte annulleras. Vill du inte ha varorna kan du:
1. Retur till en Hunkemöller-butik 
Du kan alltid returnera dina varor utan kostnad i en Hunkemöller-butik med en returperiod på 30 dagar från att du tagit emot produkten. 

2. Retur via en PostNord Service Point (29,95 kr.)*:
Returkostnaderna på 29,95 kr. avräknas per beställning och dras av från värdet av de returnerade varorna.
Returkostnader gäller från januari 2023 och framåt.

*Vänligen notera: vår retur avgift höjs till 45 kr. från och med den 15 augusti '24 och den kommer att tillämpas på alla returer som bokas efter detta datum. Du kan fortfarande returnera gratis i våra butiker! 

 

När vi har tagit emot ditt paket får du en returbekräftelse via e-post. Det kan ta upp till 10 arbetsdagar. När du har fått det här e-postmeddelandet får du en återbetalning inom 3 arbetsdagar. Vi betalar tillbaka med samma betalningsmetod som du använde för den ursprungliga transaktionen. Du får endast återbetalning när vi har tagit emot de returnerade varorna. 
Om du returnerar hela beställningen får du hela inköpspriset, inklusive leveranskostnader (minus returkostnaderna på 29,95 kr.)*. Om du returnerar delar av beställningen får du endast pengarna tillbaka för den delen (minus returkostnaderna på 29,95 kr.)*. Returkostnaderna på 29,95 kr*. avräknas per beställning.

*Vänligen notera: vår retur avgift höjs till 45 kr. från och med den 15 augusti '24.
 

Om du har använt Passion Points och/eller butikskredit: Per returnerad vara återförs ett proportionellt belopp till ditt (digitala) medlemskort. Det kan ta upp till 48 timmar.

Om du betalat med Hunkemöller Lingeriecard: återbetalningar av ditt köp med presentkort återbetalas till det presentkort som använts.

Om du betalat (delvis) med en kupong annan än butikskredit kan du bara återanvända den kupongen om du returnerat hela beställningen.

Returer kan alltid göras utan kostnad i en Hunkemöller-butik nära dig. Du återbetalas inom 3 arbetsdagar via den betalningsmetod du använde. Hitta den närmaste butiken här.

 

*Vänligen notera: vår retur avgift höjs till 45 kr. från och med den 15 augusti '24 och den kommer att tillämpas på alla returer som bokas efter detta datum. Du kan fortfarande returnera gratis i våra butiker! 

 

Kan jag få min beställning skickad till en annan adress?

Självklart! Du kan alltid få din beställning skickad till en annan adress inom landet. Du kan fylla i fakturaadressen samt leveransadressen under utcheckningen. Om du har ett konto kan du ändra dessa uppgifter i 'My Hunkemöller'. 

Notera: det är inte möjligt att skicka till en postbox.

Kan min beställning skickas till en postbox?

Tyvärr är det inte möjligt i dagsläget. Vi levererar endast till hem och arbetsadresser. Du också kan använda dig av Click & Collect. Med Click & Collect betalar du din order online och hämtar i butik.

Hur levereras min beställning?

Din beställning kan levereras på följande vis:

 • Till din favoritbutik
 • Med hemleverans
 • Till ditt PostNord ombud

Hämta i din favorit butik:*

Din beställning levereras inom 3-5 arbetsdagar. Kom ihåg att ta med ditt ordernummer och legitimation om du hämtar i butik. Din beställning kommer att finnas i butiken i 14 dagar. Hämtas den inte inom 14 dagar kommer din order att annulleras, och dina pengar kommer automatiskt överföras till den betalmetod som du använt. Har du betalt i butik så kommer du att få ett mail med vidare instruktioner.

Hemleverans:

Din beställning levereras inom 3-5 arbetsdagar. Notera: det är inte möjligt att skicka till en postbox.

Hämta hos ditt PostNord ombud:

Din beställning levereras inom 3-5 arbetsdagar. Kom ihåg att ta med ditt ordernummer och legitimation om du hämtar hos ditt PostNord ombud. Din beställning kommer att finnas hos ditt PostNord ombud i 7 dagar. Hämtas den inte inom 7 dagar kommer din order att annulleras, och dina pengar kommer automatiskt överföras till den betalmetod som du använt. Har du betalt i butik så kommer du att få ett e-postmeddelande med vidare instruktioner.

Om du vill spåra ditt paket kan du göra det med ditt spårningsnummer på PostNords hemsida. Vi skickar ditt spårningsnummer i ett mail då ditt paket har skickats. Du kan också kolla på din My Hunkemöller sida.
 

Hur kan jag snabbt hitta varor på hemsidan?

Det finns ett sökfält högst upp till höger. Genom att skriva in ett sökord där, kan du enkelt hitta varor eller svar på dina frågor.

Hur beställer jag via Hunkemoller.se?

Det är enkelt att beställa på Hunkemoller.se. Du lägger de varor du vill ha i din varukorg och fortsätter till kassan. 
Om du har ett Hunkemöller konto så kan du logga in på det med din e-postadress. Om du ännu inte har ett konto kan du välja att skapa ett konto, eller att genomföra köpet som gäst. Vänligen notera att det inte längre är möjligt att beställa via hunkemoller.com.

Vad händer om jag inte är hemma då min beställning levereras?

Om du inte är hemma när din order levereras kommer budbäraren att lämna en lapp. Du kan därefter hämta ditt paket inom 14 arbetsdagar hos ditt PostNord ombud. Gör du inte det, kommer paketet att skickas tillbaka till Hunkemöller och du kommer att bli återbetald inom 10 arbetsdagar via den betalmetod som du använde vid köpet. Har du betalt i butik så får du ett email med vidare instruktioner.

Det har gått 5 arbetsdagar och jag har fortfarande inte fått min order?

Det har tagit längre tid än väntat att behandla din order. Vi gör allt vi kan för att kunna leverera den till dig så snart som möjligt. När din order har skickats från vårt lager kommer du att få en uppdatering och ett spårningsnummer. Vi ber om ursäkt för det eventuella besvär detta kan ha orsakat, och vill tacka dig för ditt tålamod.

Finns det en översikt på alla Hunkemöller butiker?

Du kan hitta alla Hunkemöller butiker med vår butikssökare. Skriv in din postkod och/eller stad för att se alla butiker nära dig.

Hur lång är leveranstiden?

På grund av de ytterligare säkerhetsåtgärder som har vidtagits under nuvarande omständigheter kan det ta lite längre tid än väntat att leverera din beställning. Vi tackar för ditt tålamod. Den förväntade leveranstiden är 3-4 arbetsdagar.

Mitt spårningsnummer fungerar inte. Vad ska jag göra?

När du har fått ditt spårningsnummer kan det ta upp till 24 timmar innan du kan spåra ditt paket. Om du får ett felmeddelande, vänligen prova igen senare. Om det fortfarande inte fungerar, kontakta PostNords kundtjänst.

Var kan jag hitta mitt spårningsnummer?

Om du vill spåra ditt paket kan du göra det med ditt spårningsnummer på PostNords hemsida. Vi skickar ditt spårningsnummer i ett mail då ditt paket har skickats. Du kan också kolla på din My Hunkemöller sida.

Tips: Ladda ner Hunkemöller appen för en översikt av dina onlinebeställningar.

Jag har fått fel storlek och/eller färg. Vad ska jag göra?

Ibland kan det hända att du får fel storlek eller färg. Om detta inträffar kan du göra följande:

 • Returnera din order gratis i butik. Du kan returnera din order gratis i butik och bli återbetald följande arbetsdag via den betalmetod du använt vid köpet. Om du har betalt i butik så blir du återbetald direkt i butik.
 • Returnera varan gratis till vårt lager. Använd returklistermärket som finns i ditt paket. Du kommer att återbetalas inom 10 arbetsdagar via den betalningsmetod du använt vid köpet. Om du betalt i butik så får du ett mail med vidare instruktioner.

Vad är fraktkostnaden?

Fraktkostnaden beror på din valda leveransmetod:

 • Om du hämtar i butik så tillkommer ingen fraktkostnad.
 • Om du valt hemleverans så tillkommer en fraktkostnad på 79.90 SEK
 • Om du valt att hämta hos PostNord ombud så tillkommer en fraktkostnad på 49.90 SEK

Kan jag slå in mitt köp i en presentförpackning?

Ja, du kan enkelt lägga till en presentförpackning i din kundvagn. Presentförpackningen finns endast i en storlek. Om du beställer flera artiklar och vill att alla artiklar ska få plats, beställ flera presentförpackningar.

Observera att present förpackningen endast kan returneras oanvänt skick, annars kan du inte få pengarna återbetalt.

Betalning, rabattkuponger och kampanjerbjudanden

Finns det några villkor i anslutning till användning av en rabattkod eller ett presentkort?

En rabattkod kan endast användas en gång. Efter att den har använts, är den inte längre giltig. Rabattkoder gäller endast för beställningar som läggs via Hunkemoller.se. Du kan inte byta ut rabattkoder eller ett presentkort mot kontanter eller returnera det retroaktivt. Se alla aktuella rabatter här

Prisinformation på Hunkemöller.se

Alla våra priser inkluderar moms och är exklusive fraktkostnader.

Var kan jag hitta mer information om mina Passion Points och shoppingrabatt?

Mer information finns på medlemskortsidan.

Var kan jag hitta information om mitt konto?

Du kan hitta information om ditt konto på My Hunkemöller- sidan. För att se information om dina nyligen lagda beställningar, klicka på “nyligen lagda beställningar.” För att se information om alla dina beställningar, klicka på “visa tidigare beställningar.”

Vad är ett lingeriekort?

Ett Hunkemöller-lingeriekort är ett presentkort som kan köpas i våra butiker. Du kan själv bestämma vilket värde du vill ladda lingeriekortet med. Perfekt att överraska en kompis med!

Förvara ditt lingeriekort väl, även efter användning. Återbetalningar på köp som är gjorda med ett lingeriekort betalas ut till samma kort.

Var kan jag använda min medlemskortsrabatt?

Du kan använda din Hunkemöller-medlemskortrabatt online och i alla våra butiker.

Hur vet jag vilka kampanjer och rabatter som finns just nu på hemsidan?

Se alla aktuella rabatter här!

Hur kan jag använda min rabattkod eller kupong?

Du kan använda din rabattkod i din kundkorg. Fyll i koden och klicka på “Lägg till”.

Är det säkert att handla på hunkemoller.se?

Att handla på Hunkemoller.se är mycket säkert. Vi använder en säker SSL-metod. Detta innebär att dina personuppgifter är krypterade och skyddade för utomstående. Vi uppfyller alla sekretessregler och andra lagstadgade krav. Vi kommer aldrig att vidarebefordra dina personuppgifter till en tredje part utan ditt godkännande. Läs mer om säkerhet och sekretess  här  

Hur lång tid tar det innan min betalning har behandlats?

Tiden som krävs för att behandla din betalning beror på betalningsmetoden. Om du använder PayPal, kommer beloppet att dras från ditt PayPal-konto omedelbart. Om du betalar med ett kreditkort eller Klarna, kommer beloppet att debiteras när din beställning skickas.

Kan jag lösa in min shoppingrabatt när jag lägger en beställning?

Ja det kan du göra! Om du har sparat tillräckligt med Passion Points så kan du lösa in dessa i form av shoppingrabatt i utcheckningen (steg 3 i beställningsprocessen).

Jag vill returnera en order och har använt Passion Points shoppingrabatt vid köpet. Hur bestäms summan som jag får tillbaka?

Per artikel som returneras kommer ett proportionellt belopp att föras tillbaka till ditt (digitala) medlemskort. Det kan ta några dagar för detta att behandlas.

Hur kan jag betala på hunkemoller.se?

Följande betalningsmetoder är tillgängliga på Hunkemoller.se:

1.Kreditkort. Vi accepterar Mastercard, Visa och American Express

2. Paypal

3. Trustly

4. Klarna’

Will I receive my Passion Points shoppingcredit back if I (partly) return my online order?

Returer & Återbetalning

Hur kan jag returnera en beställning?

Är du inte helt nöjd med din beställning? Inga problem! Du har 30 dagar på dig att bestämma dig för om du vill returnera din beställning efter att du har mottagit den.
Du kan returnera din beställning kostnadsfritt i en Hunkemöller-butik eller via ett PostNord serviceställe (29,95 kr.).

Returnera i en Hunkemöller-butik: 
Du kan alltid returnera din beställning kostnadsfritt i en butik nära dig. Ta med dig returformuläret till butiken. Återbetalningen utfärdas inom 3 arbetsdagar via samma betalningsmetod som du valde vid beställningen. Hitta närmsta butik i ditt land här.
*Observera att Onlinebeställningar inte kan returneras tillbaka i våra outlet butiker. Vänligen notera att det inte är möjligt att returnera varor i våra outletbutiker.


*Vänligen notera: vår retur avgift höjs till 45 Kr. från och med den 15 augusti '24  och den kommer att tillämpas på alla returer som bokas efter detta datum. Du kan fortfarande returnera gratis i våra butiker! 

 

Returnera via ett PostNord serviceställe (29,95 kr.):
1. Skicka in din retur i vår Returportal, för detta behöver du ditt ordernummer och den e-postadress med vilken beställningen gjordes. Ditt ordernummer hittar du på din orderbekräftelse.
2. Packa din retur i original kartongen. Om du inte längre har kvar original kartongen, se till att den är tillräckligt stabil. Ta bort eventuella gamla etiketter från paketet.
3. Du behöver ingen skrivare. Du kommer att få ett e-postmeddelande med en QR-kod som bekräftelse på din returanmälan. 
4. Du kan lämna in din retur på ett PostNord Service Point och få QR-koden skannad på din mobil telefon. De kommer att skriva ut retur etiketten åt dig och ta hand om resten!
5. Du kommer att få en retur bekräftelse via e-post när vi har tagit emot ditt paket. Detta kan ta upp till 10 arbetsdagar. Beloppet kommer att överföras inom 3 arbetsdagar efter att du har tagit emot retur bekräftelsemailet på samma betalningsmetod som du har använt vid beställning. Returkostnaden på SEK 29,95 kommer att dras av från värdet på de returnerade varorna.

Det finns ett antal villkor för att returnera produkter till Hunkemöller:
1. Du måste returnera produkten/produkterna inom 30 dagar. Denna period börjar dagen då du tar emot din beställning.
2. Produkterna ska vara oanvända och oskadda samt ha kvar alla ursprungliga prislappar/etiketter.
3. Hunkemöller förbehåller sig rätten att neka återbetalning om produkterna inte har returnerats till oss i sitt ursprungliga skick.
4. Kombinera inte flera beställningar i en retur. Om du vill returnera flera ordrar via en PostNord ServicePoint, vänligen begär en retur per order via returportalen. Packa varje retur i ett separat paket.


*Vänligen notera: vår retur avgift höjs till 45 Kr. från och med den 15 augusti '24  och den kommer att tillämpas på alla returer som bokas efter detta datum. Du kan fortfarande returnera gratis i våra butiker! 
 

När blir jag återbetalad?

När vi har tagit emot ditt paket får du en returbekräftelse via e-post. Det kan ta upp till 10 arbetsdagar. När du har fått det här e-postmeddelandet får du en återbetalning inom 3 arbetsdagar. Vi betalar tillbaka med samma betalningsmetod som du använde för den ursprungliga transaktionen. Du får endast återbetalning när vi har tagit emot de returnerade varorna. 
Om du returnerar hela beställningen får du hela inköpspriset, inklusive leveranskostnader (minus returkostnaderna på 29,95 kr.). Om du returnerar delar av beställningen får du endast pengarna tillbaka för den delen (minus returkostnaderna på 29,95 kr.). Returkostnaderna på 29,95 kr. avräknas per beställning.
* Returkostnader gäller från januari 2023 och framåt

Om du har använt Passion Points och/eller butikskredit: Per returnerad vara återförs ett proportionellt belopp till ditt (digitala) medlemskort. Det kan ta upp till 48 timmar.

Om du betalat med Hunkemöller Lingeriecard: återbetalningar av ditt köp med presentkort återbetalas till det presentkort som använts.

Om du betalat (delvis) med en kupong annan än butikskredit kan du bara återanvända den kupongen om du returnerat hela beställningen.

Returer kan alltid göras utan kostnad i en Hunkemöller-butik nära dig. Du återbetalas inom 3 arbetsdagar via den betalningsmetod du använde. Hitta den närmaste butiken här.

Vad kostar det att returnera en order?

1. Retur via en PostNord Service Point (29,95 kr.):
Returkostnaderna på 29,95 kr. avräknas per beställning och dras av från värdet av de returnerade varorna.

*Vänligen notera: vår retur avgift höjs till 45 kr. från och med den 15 augusti '24 och den kommer att tillämpas på alla returer som bokas efter detta datum. Du kan fortfarande returnera gratis i våra butiker!


2. Retur till en Hunkemöller-butik 
Du kan alltid returnera dina varor utan kostnad i en Hunkemöller-butik med en returperiod på 30 dagar från att du tagit emot produkten.

Finns det några produkter som inte kan returneras?

Av hygienskäl ber vi dig att lämna förpackningarna för nedanstående produkter oöppnade eller förseglade.

Varorna måste vara oanvända, oskadade och ha alla ursprungliga hängeetiketter/märken på sig.

Hunkemöller förbehåller sig rätten att vägra återbetalning om artiklarna inte returneras till oss i ursprungligt skick.

Observera att present förpackningen endast kan returneras oanvänt skick, annars kan du inte få pengarna återbetalt. Se närstående artiklar som inte kan returneras tillbaka till oss

1. Självhäftande BH:ar
2. Alla produkter i Beauty-sortimentet
3. Strumpbyxor och strumpor
4. Sexiga leksaker
5. Presentkort & Medlemskort
6. Presentförpackning

Kommer jag automatiskt att få en ny artikel om jag returnerar en?

Du kommer inte att få en annan artikel om du skickar tillbaka en artikel till Hunkemöller. Om du vill ha en annan storlek eller färg, skicka tillbaka artikeln och lägg en ny beställning på hunkemoller.se

Jag vill returnera en order och har använt Passion Points shoppingrabatt vid köpet. Hur bestäms summan som jag får tillbaka?

Per artikel som returneras kommer ett proportionellt belopp att föras tillbaka till ditt (digitala) medlemskort. Det kan ta några dagar för detta att behandlas.

Hur lång tid tar det att behandla en retur?

På grund av extra försiktighetsåtgärder som vidtagits under de nuvarande omständigheterna kan det vara så att behandlingen av din retur tar lite längre tid än du är van vid. Vi tackar dig för ditt tålamod.

När vi har fått ditt paket får du en bekräftelse via e-post. Det kan ta upp till arbetsdagar 10 dagar. Om du returnerar hela beställningen får du hela beloppet, inklusive leveranskostnader tillbaka. Om du returnerar en del av beställningen får du endast tillbaka den delen.

Så snart som möjligt men inom 14 arbetsdagar så blir du återbetalad. Vi betalar tillbaka dig med samma betalmetod som du använde vid den ursprungliga transaktionen. Om du har betalt i butik så får du ett email med vidare instruktioner.

Returnerar du din beställning i butik så blir du återbetald inom 2 arbetsdagar om du betalt online och direkt i butik om du har betalt i butik.

Återbetalningsperioden startar då du returnerar beställningen, eller indikerar att du returnerar beställningen.

Om returleveransen inte mottas inom 14 arbetsdagar, väntar vi med återbetalning tills artiklarna har mottagits, eller tills du kan bevisa att beställningen har returnerats.

Om onödiga skador har inträffat på produkten, kan vi debitera denna värdeminskning. Du är endast ansvarig för skador på grund av användning och vad vi anser är utöver rimligt baserat på produktens karaktär och funktion.

Frågor om data integritet

Hunkemöller B.V. har åtagit sig att skydda dina personuppgifter. Det är din information och det respekterar vi. Vår integritetspolicy ger dig detaljerad information om när och varför vi samlar in dina personuppgifter, hur vi använder dem och hur vi håller dem säkra.

Om du vill radera, uppdatera, överföra eller få tillgång till dina personuppgifter, vänligen använd vårt förfrågningsformulär på webbplatsen, som finns längst ner på vår hemsida.

När du har skickat in formuläret kommer du att få ett e-postmeddelande som du måste bekräfta. På så sätt säkerställer vi att endast du kan få dina uppgifter raderade.

Kan jag returnera en beställning från Hunkemoller.se i butik?

Ja, det är möjligt att returnera varor (beställda på webben) till butiken. I så fall behöver du alltid ha en faktura eller kvitto till hands.
Om du har gjort en beställning på webben och returnerar den till butiken får du tillbaka beloppet för de returnerade varorna på samma sätt som betalningen genomfördes på.

Har du gjort ett traditionellt inköp i butiken? I så fall får du tillbaka värdet för de returnerade varorna i form av ett tillgodokvitto eller ett presentkort på underkläder. 
Observera att tillgodokvittot endast kan användas i butiken och att presentkortet på underkläder också fungerar för köp på webben.

Om varorna har använts mer än vad som anses nödvändigt måste du kontrollera varorna för att bekräfta att de är hela och fungerar som de ska och du blir ansvarig för en eventuell värdeminskning.
Vissa av våra produkter kan inte returneras, nämligen produkter som skyddar hälsan och befrämjar hygienen, eller om förseglingen har brutits efter leveransen eller också produkter som utan tvivel är ämnade för en viss person.

Vi ber dig lämna förpackningarna för de nedanstående varorna oöppnade eller förseglade med tanke på hygienen.
1. Självhäftande bh:ar
2. Alla varor i serien beauty line
3. Strumpbyxor och strumpor
4. Vibratorer

Rätt att dra tillbaka eller upphäva avtalet med Hunkemöller.se?

Efter att du tagit emot produkten har du en period på 30 dagar på dig att bestämma dig om du vill återkalla/upphäva* avtalet. Under den här perioden kan du undersöka, överväga och/eller passa in produkten precis som du är van vid i en butik.

Så fort du bestämmer dig för att du vill använda din rätt att upphäva måste du returnera din beställning till oss inom 14 dagar. Du kan använda upphävandeformuläret. Bilaga I: Ångerblankett. Du måste dock inte använda modellformuläret, eftersom rätten till upphävande även gäller utan formuläret.

Efter upphävandet har du fortfarande 14 dagar på dig att returnera produkten**. Din potentiella betalningsskyldighet löper inte ut som ett resultat av valet att upphäva avtalet. Du måste fortfarande betala inom den angivna tidsgränsen.

Så fort som möjligt, dock inom 14 dagar efter upphävandet, återbetalas värdet av de returnerade produkterna på samma sätt som din ursprungliga betalning. Om du returnerar en del av beställningen så återbetalas endast den delen. 
Om vi inte får ditt paket inom 14 dagar efter upphävandet kan vi endast behandla återbetalningen om du har ett postkvitto som visar att du har skickat returen inom dessa 14 dagar efter upphävandet.
Att du utnyttjar din rätt till upphävande är dock inte samma sak som en vanlig retur. På Hunkemöller erbjuder vi möjligheten till returer upp till 30 dagar efter köp via vår vanliga returprocess.


* Upphävande: Produkterna måste (där det rimligen är möjligt) vara oskadade.  
** Undantag från returer: produkter som inte är lämpliga att returnera på grund av hälsoskydd eller hygien och där förseglingen har brutits efter leverans, eller produkter som tydligt är menade för en viss person.

 

1. Retur via en PostNord Service Point (29,95 kr.):
Returkostnaderna på 29,95 kr. avräknas per beställning och dras av från värdet av de returnerade varorna.
Returkostnader gäller från januari 2023 och framåt.

*Vänligen notera: vår retur avgift höjs till 45 kr. från och med den 15 augusti '24 och den kommer att tillämpas på alla returer som bokas efter detta datum. Du kan fortfarande returnera gratis i våra butiker!


2. Retur till en Hunkemöller-butik 
Du kan alltid returnera dina varor utan kostnad i en Hunkemöller-butik med en returperiod på 30 dagar från att du tagit emot produkten. 

Juridisk garanti?

Vid köp av artiklar på Hunkemöllers webbutik gäller juridisk garanti. Juridisk garanti innebär att produkten du köper ska motsvara de kriterier som en konsument rimligen kan förvänta sig av den specifika produkttypen. Eftersom dessa kriterier skiljer sig från produkt till produkt så finns det ingen specifik tidsperiod för hur länge denna garanti ska gälla.

Kundservice och kontaktinformation

Jag har ett klagomål, vem bör jag kontakta?

Om du är missnöjd med en produkt eller våra tjänster vill vi gärna höra från dig! Vi är väldigt upptagna just nu så det kan ta 3-5 arbetsdagar innan du får svar.


CHATT
Om du har några frågor kan du kontakta vår kundtjänst via chatt, måndag till fredag kl. 09:00 till 17:00. Du får ofta snabbast svar via chatt-funktionen. 


TELEFON
Om du har några frågor kan du ringa vår kundtjänst på  +46 2079 6151, måndag till fredag kl. 09:00 till 17:00. Vi är väldigt upptagna just nu så väntetiderna kan bli längre än normalt.

Du kan även kontakta oss genom att fylla i vårt kontaktformulär.

Juridisk garanti?

Vid köp av artiklar på Hunkemöllers webbutik gäller juridisk garanti. Juridisk garanti innebär att produkten du köper ska motsvara de kriterier som en konsument rimligen kan förvänta sig av den specifika produkttypen. Eftersom dessa kriterier skiljer sig från produkt till produkt så finns det ingen specifik tidsperiod för hur länge denna garanti ska gälla.

Hur kan jag ta reda på min rätta storlek och passform?

BH-storlekar baseras på två värden: ett mått som representerar din bandstorlek (mäts runt din kropp precis under dina bröst) och en bokstav som representerar din kupstorlek (storleken fastställs genom att beräkna skillnaden mellan måttet som uppmättes över dina bröst och din bandstorlek). Klicka här för att lära dig hur du hittar din rätta BH-storlek.

Vad är det bästa sättet att tvätta mina plagg på?

Tvätta alltid nya plagg innan det första användningstillfället. Röda och svarta plagg bör tvättas separat.

För ytterligare tvättanvisningar, klicka här.

Rätt att dra tillbaka eller upphäva avtalet med Hunkemöller.se?

Efter att du tagit emot produkten har du en period på 30 dagar på dig att bestämma dig om du vill återkalla/upphäva* avtalet. Under den här perioden kan du undersöka, överväga och/eller passa in produkten precis som du är van vid i en butik.

Så fort du bestämmer dig för att du vill använda din rätt att upphäva måste du returnera din beställning till oss inom 14 dagar. Du kan använda upphävandeformuläret. Bilaga I: Ångerblankett. Du måste dock inte använda modellformuläret, eftersom rätten till upphävande även gäller utan formuläret.

Efter upphävandet har du fortfarande 14 dagar på dig att returnera produkten**. Din potentiella betalningsskyldighet löper inte ut som ett resultat av valet att upphäva avtalet. Du måste fortfarande betala inom den angivna tidsgränsen.

Så fort som möjligt, dock inom 14 dagar efter upphävandet, återbetalas värdet av de returnerade produkterna på samma sätt som din ursprungliga betalning. Om du returnerar en del av beställningen så återbetalas endast den delen. 
Om vi inte får ditt paket inom 14 dagar efter upphävandet kan vi endast behandla återbetalningen om du har ett postkvitto som visar att du har skickat returen inom dessa 14 dagar efter upphävandet.
Att du utnyttjar din rätt till upphävande är dock inte samma sak som en vanlig retur. På Hunkemöller erbjuder vi möjligheten till returer upp till 30 dagar efter köp via vår vanliga returprocess.


* Upphävande: Produkterna måste (där det rimligen är möjligt) vara oskadade.  
** Undantag från returer: produkter som inte är lämpliga att returnera på grund av hälsoskydd eller hygien och där förseglingen har brutits efter leverans, eller produkter som tydligt är menade för en viss person.

 

1. Retur via en PostNord Service Point (29,95 kr.):
Returkostnaderna på 29,95 kr. avräknas per beställning och dras av från värdet av de returnerade varorna.

Vänligen notera: vår retur avgift höjs till 45 kr från och med den 15 augusti '24 och den kommer att tillämpas på alla returer som bokas efter detta datum. Du kan fortfarande returnera gratis i våra butiker!2. Retur till en Hunkemöller-butik 
Du kan alltid returnera dina varor utan kostnad i en Hunkemöller-butik med en returperiod på 30 dagar från att du tagit emot produkten. 

Hur hittar jag min närmsta Hunkemöller butik?

Gå till butiksökverktyget och fyll i ditt postnummer eller stad för att ta reda på vilken Hunkemöller-butik som ligger närmast dig. Hunkemöller Sweden AB P.O. Box 386 1200 AJ Hilversum, NL Company #: 556898-6433