• Hem
  • Nattkläder
  • Kimono

Kimono: Ett snyggare hemmaplagg

En kimono är det perfekta, tunna plagget att svepa om sig när du inte vill känna dig så avklädd. När du kliver upp en varm sommarmorgon, när du driver runt hemma innan det är dags för natt eller när du vill addera något sexigt inför en date night. Den moderna kimonon är en anpassning av det traditionella japanska plagget och knyts omlott, vilket gör det enkelt att dra på sig när du behöver lite extra på kroppen. En tunn kimono i en härlig färg som rosa, lila eller blå är perfekt för en gladare hemma-outfit. Välj en djupare färg som röd eller svart för en sexigare look eller en vit för den där alldeles speciella dagen; din bröllopsdag. Oavsett vad du avser använda din kimono till så har Hunkemöller trendiga och snygga modeller så du kan hitta din personliga favorit!

En kimono för alla tillfällen

Tycker du om tunnare och kortare modeller? Eller en längre variant med skir spets och brodyr? Eller kanske en kimono för bröllopsdagen med matchande varianter till dina brudtärnor? En kimono kan användas i så många olika tillfällen att bara din fantasi sätter gränser. Det är också ett perfekt plagg att varva med under de varmare månaderna när en tjockare badrock eller fluffig morgonrock känns för mycket. Hunkemöller har ett stort utbud at kimonos i klassiska stilar och trendiga modeller, så att du enkelt hittar det söker!

Många kimonos kommer i tunnare material som satin, siden eller silke. Det gör att kimonon känns lyxigare och mer exklusiv än många andra modeller. Och vem vill inte känna sig elegant, även om man kanske bara ska mysa runt hemma? Hunkemöllers utbud av kimonos kommer också med roliga detaljer, fina broderier eller coola tryck så att varje modell känns mer speciell än en en vanlig morgonrock i bomull eller fleece. Därför är det vanlig att ha båda modellerna i garderoben, så att man kan varva efter behov, känsla eller årstid.

Hunkemöller tycker det är viktigt att alla hittar rätt produkt i vårt sortiment. Därför erbjuder vi sköna modeller i flera utföranden. Välj en tunn kimono i hellång, lång eller kort längd. Du kan även hitta kimonos med brodys, fransar eller mer en mer genomskinlig modell. Eller varför inte en kimono med ett coolt leopardmönster, en modell i multicolour eller lyxig brodyr i guld eller silver? En kimono är ett perfekt plagg för att känna sig snygg, sensuell och feminin!

Glöm inte att en kimono är perfekt att matcha med andra nattkläder som nattlinnen, tofflor och strumpor. På så vis får du en snygg, trendig och mysig hemma-look du kan känna dig både bekväm och sexig i. Matcha även en tunn, kort kimono med ett oemotståndligt underklädesset, sexiga underkläder och strumpeband. Glöm inte att Hunkemöller har kimonos för bröllopsdagen så varje brud kan känna sig extra lyxig på den stora dagen. Såklart finns kimonos för brudtärnorna också!

Hunkemöller gör kimonos och andra snygga produkter i storlekar så alla kan hitta sin rätta passform och fit. Behöver du hjälp med att hitta rätt BH-storlek? Läs då vår guide till den perfekta passformen. Kika även in våra trosmodeller och hitta din stil i vår trosguide. Vill du hitta lite inspiration till ditt nästa köp? Kolla in vad andra delat för Hunkemöller stil! Shoppa Hunkemöllers trendiga och snygga produkter i butik eller enkelt online.