Damtrosor i olika stilar och modeller

Brazilian, Rio, Tanga, String... nuförtiden finns det så många trosmodeller att välja mellan. För alla kvinnor och alla tillfällen! Men vad är nu precis skillnaden mellan de olika modellerna? Vill du veta vilken sorts trosor som passar dig bäst? Här har vi samlat våra olika trosmodeller så att du enkelt kan se skillnaden på de olika stilarna och välja din(a) favorit(er).

String

T-formad och extremt högt skuren i benöppningen. Bakstycket utgörs av en smal tygremsa som löper mellan skinkorna. Osynlig bakifrån. Bra under tighta kläder eftersom troskanten inte syns. Stringtrosor finns i olika modeller; låg string, tanga string, boxer string, hög string och vanlig string.

Shoppa

Rio

En Rio är egentligen en vanlig slip. Men vad är en slip? En slip är en ”vanlig” trosa; tättsittande underbyxor utan ben. En Rio-trosa täcker hela skinkorna och finns både i hög modell (ovanför höfterna) och låg modell (under höfterna).
 

Shoppa

Brazilian

En Brazilian-trosa ser likadan ut på framsidan som en Rio, men är högt skuren bak så att mer av skinkorna syns. Det gör en Brazilian-trosa till ett sexigt plagg som också får dina ben att se längre ut! Brazilian-trosan finns också i en ”short” variant.

Shoppa

Boxer

En boxer är en trosa som går ned lite på benet. Det är helt enkelt en mellanhög modell med något lägre benskärning vilket gör den mycket komfortabel. Den här modellen finns också i ”short” och ”cheeky” (som visar lite mer av skinkorna).

Shoppa