Guide till alla BH-modeller

Urvalet är enormt när det kommer till BH:ar. Från push-up BH:ar till bralettes, amnings-Bh:ar och D+ BH:ar, axelbandslösa BH:ar och framknäppta BH:ar. Sen får man ju inte glömma minimizers, maximizers och bustiers! Men vad är det egentligen för skillnad på de olika modellerna? Det ska vi nu förklara! Här hittar du en översikt av alla Hunkemöllers BH:ar, så att det blir lättare att se vilken modell som passar dig bäst!

Balconette-BH

En balconette-BH lyfter och formar bysten underifrån. Kuporna är lågt skurna och ger en smickrande siluett. Modellen har brett mellan axelbanden, vilket ger en fin urringning. Banden kan även ibland tas av.

Shoppa Balconette-bh

Bygel-BH

En bygel-BH har en plast- eller metallbygel i underkanten av kupan som gör att BH:n ger mer stöd och komfort. En bygel-BH är en klassisk modell som passar både kvinnor med liten och stor byst.

Shoppa bygel-bh:ar

BH utan bygel

Eftersom BH:n, som namnet antyder, inte har inbyggda byglar accentuerar den din naturliga bystform. Modellen kan komma som bralette, med och utan vaddering samt som icke-formpressad och formpressad.

Shoppa Bh utan bygel

Bralette

En bralette är en mjuk BH utan vaddering och bygel. Modellen ger mindre stöd än en bygel-BH, men är så bekväm och mjuk mot kroppen att det inte känns som du har någon BH på dig alls.

Shoppa bralettes

Demi cup-BH

Demi står för formen på kuporna; lägre kupor som täcker mindre av brösten. Modellen ger ett snyggt lyft och smickrande urringning samtidigt som den visar mer av brösten.

Shoppa Demi-cup-bh

Full cup-BH

En full cup-BH har större kupor som täcker brösten mer. De större kuporna ger extra stöd och formar bysten efter kupan. Modellen ger stöd bättre trygghet och stöd till både mindre och större byst.

Shoppa Full cup-bh

BH:ar i stora storlekar

Kvinnor med större bröst kan ibland ha problem att finna rätt storlekar. Större byst kräver både större kupstorlek och bättre stöd, vilket är varför den här modellen har byglar som går högre upp på sidan av BH:n samt breda axelband som sitte bekvämare på axlarna.

Shoppa Bh:ar i stora storlekar

Fjärdedelskupor

En BH-modell med extra lågt skurna kupor som visar mer av brösten. Kommer ofta i sexigare modeller och visar mer av bröstens naturliga form.

Shoppa Fjärdedelskupor

Longline-BH

En longline-BH har ett bredare ryggband som går längre ner mot midjan. Eftersom modellen går längre ner på kroppen fördelas vikten av byst och BH över en större yta samt accentuerar midjan.

Shoppa Longline-bh

Maximizer-BH

Modellen maximizer gör ungefär samma jobb som en push-up; ger en snygg och fyllig urringning. Däremot har en maximizer både vaddering på sidan av kupan och i nedkanten. Det gör att du får en urringning som ser ut att vara två kupstorlekar större!

Shoppa Maximizer-bh

Minimizer-BH

Modellen minimizer gör motsatsen till en maximizer; den gör att bysten ser mindre ut. En minimizer fördelar brösten jämnt i kuporna vilket för att de ser mindre ut samtidigt som att den ger ett bekvämt stöd och komfort för kvinnor med större byst.

Shoppa Minimizer-bh

Multiway BH

Med en multiway-BH kan du ändra utseende och passform på axelbanden för att passa olika klädesplagg och outfits. Banden är avtagbara eller anpassningsbara, vilket för modellen till ett multifunktionellt val.

Shoppa Multiway bh

Ovadderad BH

En ovadderad BH hör man på namnet vad det är; en BH utan vaddering av gel eller skum. Den anpassar sig istället till bröstens naturliga form och lägger sig bekvämt mot kroppen. Finns både med bygel, utan bygel och som bralette.

Shoppa Ovadderad bh

Självhäftande BH

Detta är en modell som passar perfekt under plagg med djup urringning fram, låg rygg bak eller med bara axlar. BH:n klistrar man fast på huden och trycker till för att den ska fästa ordentligt.

Shoppa Självhäftande bh

Push-up BH

En push-up BH har extra vaddering, i gel eller skum, i nedkanten av kupan. Det gör att modellen framhäver och formar bysten uppåt, genom trycket nerifrån i kupan. Ibland kan man även ta ut vadderingen ur kupan så att BH:n även lämpar sig för större bröst.

Shoppa Push-up-bh

Sport-BH

En sport-BH ger extra mycket stöd och komfort till brösten och är ett måste när du tränar. Modellen är tillverkad i material som andas och sitter väl på kroppen så att allt sitter på plats vid träningen. En väldigt bekväm BH som ger ett skönt stöd, helt enkelt.

Shoppa Sport-bh

Strapless BH

Modellen har avtagbara axelband vilket gör BH:n perfekt till plagg och outfits där du vill visa axlar och rygg. En strapless BH har ofta ett bredare ryggband, så att bysten får tillräckligt med stöd och så att BH:n inte glider ner.

Shoppa Strapless bh

T-shirt BH

En T-shirt BH har släta kupor utan sömmar, detaljer eller dekorationer. Det gör att BH:n inte syns under tunna eller tighta plagg samtidigt som den sitter bekvämt och ger bra stöd åt alla byststorlekar.

Shoppa T-shirt bh

Rekommenderat för dig