• Hem
  • Underkläder
  • Underklädes-Set
Tillbaka
Filter
Stäng
Visa efter
Tabell Wide Column
Sortera efter
Rekommendation
Nyhet
Lägsta pris
Högsta pris
Popularitet
Filtrera efter
Pris
Lägsta
Högsta

Underklädes-Set

242 produkter
Filter / Sortera
Filter / Sortera
Sortera efter
Rekommendation
Nyhet
Lägsta pris
Högsta pris
Popularitet

Lingeriset: en bh kan inte vara utan ett par trosor eller string

Vanligtvis är inte ditt lingeri det första plagget som andra människor ser. Men oavsett så är det ett speciellt klädesplagg. Speciellt eftersom det starkt påverkar hur du känner dig. Att bära ett matchande underklädesset kan ge dig extra självförtroende. Förutom att lingeri är vacker så är det också feminint. Därför kan du känna dig mer självsäker och sexig genom att matcha en fin bh med snygga trosor under dina kläder. Så varför har vi inte matchande lingeri varje dag? Vi spenderar mycket tid varje dag att skapa olika outfits för dagen, så varför matchar vi inte våra trosor med en bh? Dessutom är din outfit inte fulländad om du inte har snygga underkläder till.

Mix & Match

En rolig sak med lingeriset är att du också kan mixa och matcha. Du kan till exempel kombinera olika underdelar med samma bh. Som resultat har du skapat två olika set med bara en bh. Du kan välja att matcha en vacker spetsbh med string en dag och matcha den med sköna men sexiga boxers en annan dag. Det är faktiskt alltid en bra idé att köpa minst två matchande trosor till varje bh. När du köper matchande trosor är det smart att tänka på de olika passformerna. Några passformer är bättre under vissa typer av klädesplagg. Till exempel passar stringtrosor bättre under tajta jeans medan Brazilians är skönare under en kjol.

Go all out!

Om du verkligen vill gå hela vägen kan du också matcha ditt lingeriset med matchande strumpbyxor. Vill du få en ny dimension till dina underkläder? Kombinera ett set med matchande stay-ups eller stockings. Det är perfekt för speciella tillfällen. Du kan också välja vackra strumpbyxor för att ge din outfit en extra boost. Du kan välja några med spetsdetalj för att göra en outfit extra speciell – dessa är perfekta under en party-klänning. De flesta kvinnor väljer noggrant ut vad de ska ha på sig för kläder och lägger extra vikt vid att matcha det rätt med hela outfiten. Men det verkar inte alltid som vi bryr oss om våra underkläder. Nästan alla kvinnor bär lingeri och det är det första vi tar på innan vi klär på oss på morgonen. För några tillfällen klär vi kanske upp oss ordentligt med matchande lingeriset. Många gånger så gör vi inte det och det tycker vi är fy skam! Så kom ihåg: en bh kan inte vara utan ett par snygga string eller trosor! Och du kan aldrig ha tillräckligt av något. Plus: att matcha dina underkläder kan ge dig en extra självförtroende-boost. Så håll inte tillbaka, unna dig själv! För att bli inspirerad har vi valt ut några vackra lingeriset som du kan kolla igenom.