Låt dig inspireras och dela dina looks!

#YEShkm användarvillkor

Du besöker denna sida, antingen för att du har fått ett meddelande från oss om du kan dela med dig av ditt foto eller din video eftersom du vill veta mer om det användargenererade innehållet på vår webbplats.

Varför bör du dela dina foton?

Genom att dela ditt/dina foto(n) met produkter från Hunkemöller, inspirerar du en massa andra kvinnor! Då kan de till exempel se hur du bär dina sporttights eller vilken bh du rekommenderar. Dessutom kan du själv får inspiration av foton som andra har delat. Vi tycker förstås det är jättekul att du gillar dina Hunkemöller-produkter och vi vill gärna se hur du använder och kombinerar dem!

Hur går det till?

Du har fått ett meddelande från oss:

Du har placerat innehåll (foto eller video) på Instagram eller Twitter som handlar om en Hunkemöller-produkt och har använt @hunkemoller-taggen! Därefter fick du ett meddelande från oss att vi älskar ditt foto eller din video och skulle vilja presentera det på våra webbplatser, reklamemejl, annonser, sociala medier och sociala väggar i butiken. Svara med #YEShkm om du vill ha en chans att bli presenterad. Genom att använda #YEShkm ger du oss tillåtelse att presentera ditt innehåll och godkänner våra användarvillkor. Eftersom vi får ett stort antal inlagor kan vi inte garantera att ditt innehåll kommer att bli valt. Därför är Hunkemöller inte skyldig att använda något innehåll som lämnats in. Du kommer inte att få ett meddelande när ditt innehåll har valts för användning.

Vill du själv ladda upp ett foto med en produkt från Hunkemöller?

Dela av din Hunkemöller-stil med dig och tagga oss med @hunkemoller för att få chansen att bli presenterad på våra webbplatser, reklamemejl, annonser, sociala medier och sociala väggar i butiken! Vi skickar sedan ett meddelande från vårt Hunkemöller-konto. Svara med #YEShkm för att ge oss tillåtelse att presentera det och godkänna våra användarvillkor. Eftersom vi får ett stort antal inlagor kan vi inte garantera att ditt innehåll kommer att bli valt. Därför är Hunkemöller inte skyldig att använda något innehåll som lämnats in. Du kommer inte att få ett meddelande när ditt innehåll har valts för användning.

Du kan också dela ditt foto eller din video som handlar om en Hunkemöller-produkt genom att själv ladda upp det/den på vår hemsida. På varje sida med ett fotogalleri som visar användarinnehåll, kan du hitta en knapp för att ladda upp ditt eget foto eller din egen video. Klicka på knappen och du kan ladda upp ditt eget foto eller din egen video genom att gå genom ett par enkla steg! Om du laddar upp innehåll via vår hemsida skickar vi dig inte ett meddelande. När du laddar upp ditt innehåll ger du oss tillstånd att presentera det och godkänner våra användarvillkor. Eftersom vi får ett stort antal inlagor kan vi inte garantera att ditt innehåll kommer att bli valt. Därför är Hunkemöller inte skyldig att använda något innehåll som lämnats in.

Du måste vara 16 år eller äldre för att ge oss tillåtelse att använda ditt innehåll. Om du är under 16 år var god och dela inte ditt foto eller din video med oss. Genom att ge oss tillåtelse att använda ditt innehåll bekräftar du att du är minst 16 år, äger alla rättigheter i och till ditt innehåll eller att du har alla nödvändiga licenser, rättigheter, samtycke och behörigheter att publicera innehållet du skickat in om ditt innehåll är föremål för tredje parts äganderätt. Du bekräftar att du laglig rätt att skicka in innehållet och att innehållet inte är bedrägligt, förolämpande, obscent, pornografiskt, kränkande, oanständigt, hotande, trakasserande, hatiskt eller stötande och att Hunkemöller inte bryter mot någon annan lag när vi använder ditt innehåll. Detta samtycke inkluderar också tillståndet från alla personer som presentears i ditt innehåll (och deras vårdnadshavare om de är mindreåriga). Härigenom frigör du, ansvarsfrihet och samtycke till att hålla Hunkemöller, och alla personer som agerar på deras vägnar, oskadliga från något ansvar som är relaterat på något sätt till Hunkemöllers användning av ditt innehåll.

Sekretesspolicy:

Genom att svara med #YEShkm eller genom att ladda upp ditt foto eller din videoklipp på vår hemsida och godkänna dessa användarvillkor, samtycker du till att vi bearbetar ditt foto eller din video och visar det/den på våra webbplatser, kampanjemejl, annonser, sociala medier, och i butiks sociala väggar. Var god och se vår sekretesspolicy för mer information om hur vi samlar in och behandlar dina personuppgifter om du vill ha ditt foto eller din video presenterade av oss.

Hur kommer ditt innehåll att användas?

Genom att godkänna våra villkor ger du Hunkemöller den globala, eviga, royaltyfria, fullt betalade, icke-exklusiva, överlåtbara rätten att använda ditt innehåll på ett sätt som ska bestämmas i följande avsnitt, inklusive men inte begränsat till våra webbplatser, sociala medier, reklamemposter och annonser, och i andra marknadsförings-, reklam- och reklaminitiativ, i alla medier som nu eller senare är kända. Hunkemöller kan använda, visa, reproducera, distribuera, överföra, skapa avledade verk från, kombinera med andra material, ändra och/eller redigera ditt innehåll på något sätt enligt vårt eget gottfinnande, utan någon skyldighet för dig. Var god och observera att du också ger oss rätten att använda ditt användarnamn, riktigt namn, bild, likhet, bildtext, plats eller annan identifierande information i samband med användningen av ditt innehåll.

Allt innehåll som lämnas in i @ hunkemoller kommer att visas på följande webbplatser.

https://www.hunkemoller.dk
https://www.hunkemoller.ch/de
https://www.hunkemoller.de
https://www.hunkemoller.co.uk
https://www.hunkemoller.es
https://www.hunkemoller.ch/fr
https://www.hunkemoller.fr
https://www.hunkemoller.nl
https://www.hunkemoller.be/nl
https://www.hunkemoller.at
https://www.hunkemoller.se
https://www.hunkemoller.be/fr
https://www.hunkemoller.no

Ditt inlämnade @hunkemoller-innehåll kan också delas med sig på vår sociala vägg i butiken, i våra kampanjer, e-postmeddelanden och annonser eller på våra sociala medier:

Facebook
Twitter
Instagram
Pinterest
YouTube
Snapchat
Blog
HKM App

Hur länge lagrar vi ditt innehåll?

Vi lagrar ditt innehåll under en period av ett år efter att du har gett ditt samtycke till att presentera det. Efter denna ettårsperiod tar vi bort det från Hunkemöllers webbplatser och sociala medier-konton (som tidigare sagt). Hunkemöller kan ta bort ditt innehåll när som helst utan varsel.

Hur kan du ta bort ditt innehåll eller rapportera ett foto eller en video?

Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Om du vill att vi ska ta bort ett foto eller en video som du har skickat in via webbplatsen eller genom att använda #YEShkm, kan du skicka ett e-mejl med din förfrågan till: privacy@hunkemoller.com. Var god och observera att ditt upphävande av samtycke inte påverkar lagenligheten av vår användning av ditt foto eller din video fram till ditt tillbaksdrag.

Eftersom ditt innehåll kommer att visas offentligt kan tredje parter dela med sig av eller använda ditt innehåll utan vår vetskap och vårt godkännande. Hunkemöller kan inte eller ansvarar för att ta bort innehåll som har erhållits eller delats med sig av sådana tredje parter. Du kan kontakta dessa tredje parter direkt för att begära att de tar bort ditt innehåll.

Om du tycker att ett foto eller en video är olämplig, stötande eller kränker någons rättigheter kan du rapportera fotot genom att klicka på rapportknappen i fotot (utropstecken i nedre högra hörnet) och fylla i formuläret.