12 tips om underkläder under en klänning

Äntligen! Du har hittat den perfekta klänningen för den där speciella festen, högtiden eller tillfället du sett fram emot. Du har dessutom ett perfekt par skor och snygga accessoarer att fullända din outfit. Allt är perfekt! Du kommer vara ditt absolut snyggaste jag!

Men vad ska du ha för underkläder till? Vad passar egentligen bäst? Oroa dig inte, vi hjälper dig med det! Vi har samlat våra 12 bästa tips om vilka underkläder som passar under olika typer av klänningar. Allt från axelbandslösa till åtsittande klänningar, med djup V-ringning eller öppen rygg. Det finns underkläder för arje typ av klänning! Läs vidare för att se våra bästa tips!

Klänning med öppen rygg

Shop

1. Low back BH-band: Dessa BH-band fäster du i din BH, korsar och knäpper framtill. Dessa band passar på alla BH:ar med ryggförslutning. Det gör att du kan bära din favorit-BH under din snyggaste klänning även om den har en öppen rygg! Shoppa low back BH-band här!

2. BH-bandshållare: Dessa fästs enkelt på axelbanden bakpå ryggen så att du kan förvandla din vanliga BH till en racerback. Det är perfekt om du har en klänning, topp eller linne där du inte vill att axelbanden ska synas alls och att din outfit ska få all uppmärksamhet istället. Shoppa Bh-bandshållare här!

3. Självhäftande BH med kupor: Detta är en modell som fått mer och mer uppmärksamhet. Eftersom kuporna även är återanvändbara och självhäftande är det en värd investering för alla snygga party-outfits! Kuporna fäster enkelt på brösten och ger bysten stöd, samtidigt som du inte behöver bekymra dig om ett synligt band i ryggen. Ett extra tips är att kuporna fäster bäst på torrare hud, så låt bli att smörja in brösten med bodylotion eller olja innan du fäster BH:n. Shoppa din självhäftande BH här!

Klänning med dekolletage (djup)

Shop

4. Push-Up BH: Om din klänning har en djup urringning kan du bära en push-up-BH och skapa ett sexigt dekolletage. Det finns olika modeller som ger en snygg push-up-effekt. Välj en basic-modell om du bär en slät klänning. Shoppa push-up-bh:ar här!

5. Nipple covers eller klädtejp: Under en klänning med djup urringning/V-ringning vill du kanske inte bära någon BH alls. Håll då allt på plats med klädtejp och kamouflera bröstvårtorna med nipple covers. Shoppa bh accessoarer här!