12 tips om underkläder under en klänning

Du har äntligen hittat den, den perfekta klänningen för den speciella festen, högtiden eller ett annat speciellt tillfälle! Dessutom har du ett par skor och snygga accessoarer som passar till. Din outfit är alltså så gott som komplett! Det enda du funderar över är vilka underkläder som passar bäst att bära under klänningen. Vi hjälper dig gärna med det! Här hittar du våra tips om underkläder för olika typer av klänningar, från axelbandslösa till åtsittande, med djup V-ringning eller öppen rygg – det finns underkläder för varje typ av klänning. Fortsätt att läsa våra tips.

Klänning med öppen (lågt skuren) rygg

1. Low back BH-band:HDessa BH-band fäster du i din BH och korsar och knäpper framtill. Dessa band passar på alla BH:ar med ryggförslutning. Nu kan du bära en BH under den snygga klänningen även om den har en öppen rygg! Shoppa low back BH-band.

2. Bh-bandshållare:Fästs enkelt på axelbanden bakpå ryggen så att du kan förvandla din vanliga bh till en racerback. Perfekt om du har en klänning eller topp där du inte vill att axelbanden ska synas. Shoppa Bh-bandshållare.

3. Självhäftande BH med kupor:en återanvändbar självhäftande BH med kupor är enkel att fästa på brösten. Den ger bysten stöd samtidigt som du inte behöver bekymra dig om ett synligt band på ryggen. Extra tips: en självhäftande BH fäster bäst på torr hud, så smörj helst inte in dig med till exempel bodylotion innan du fäster den. Shoppa Självhäftande BH .

Klänning med (djupt) dekolletage

4. Push-up BH: Om din klänning har en djup urringning kan du bära en push-up-BH och skapa ett sexigt dekolletage. Det finns olika modeller som ger en snygg push-up-effekt. Välj en basic-modell om du bär en slät klänning. Shoppa push-up-bh:ar.

5. Nipple covers eller klädtejp:Under en klänning med djup urringning/V-ringning vill du kanske inte bära någon BH alls. Håll då allt på plats med klädtejp och kamouflera bröstvårtorna med nipple covers. Shoppa bh accessoarer.