Självhäftande bh

Vad är en självhäftande bh?

En självhäftande bh är en bh utan band som du kan bära när du vill ha bar ruff. En självhäftande bh ger ofta bra stöd samtidigt som den är osynlig. Perfekt under kläder med låg eller öppen rygg!

Vilken storlek av självhäftande bh?

På Hunkemöller säljer vi de storlekar som du hittar i storlek guiden för självhäftande bh:ar ovan. Kuporna i en självhäftandebh behöver inte täcka hela dina bröst, så länge de känns säkert och att de täcker den främsta delen av dina bröst.

Hur sätter man på en självhäftande bh?

  1. Sätt fast din självhäftande bh på ren hud (annars kommer klistret inte att fästa).
  2. Placera den självhäftande bh:n på den önskade platsen (om den har lösa kupor, placera först en kupa innan du sätter fast den andra)
  3. Tryck med både händerna för att säkra att bh:n kommer att sitta som den ska (om du har en självhäftande bh med kupor, knäpp spännet först.

Självhäftande bh

Självhäftande push-up BH:n

Den självhäftande push-up BH:n ger precis samma effekt som en vanlig push-up BH! Letar du efter en lösning som ger dig ett snyggt lyft under dina klänningar med lågt skuren rygg? Då är den här självhäftande BH:n perfekt för dig! Vill du ha lite extra? Använd snörningen framtill för att få en snygg klyfta!

Shoppa

Alternativ: nipple covers

Ett alternativ till en självhäftande bh är nipple covers. Du kan klistra fast dessa över dina bröstvårtor för att framhäva den naturliga formen av dina bröst och passar perfekt under kläder med djup urringning eller öppen rygg. Kom ihåg att nipple covers inte ger något stöd till dina bröst. Om du har större bröst kan en självhäftande bh vara ett bättre alternativ.

Shoppa

Hur du rengör din självhäftande bh?

  1. Rengör din självhäftande bh för hand med tvål och vatten efter varje gång du har använt den.
  2. Skjölj den noga och låt den lufttorka.
  3. Sätt fast skyddet som förhindrar klistret från att åka av.
  4. Du kan återanvända din självhäftande bh.

Tips:

Letar du efter fler alternativ för dina underkläder? Upptäck vilka bh:ar som passar bäst till vilka kläder eller kolla in vilka underkläder du kan bära under vita kläder!!

  1. Använd inte någon body lotion, smink eller liknande på dina bröst då detta kan skada klistret.
  2. Använd inte dina naglar eller en borste för att rengöra din självhäftande bh
  3. Torka aldrig din självhäftande bh med en handduk då fibrena kan fastna i klistret.