Monokini

Letar du efter en trendig baddräkt? Eller letar du efter något annorlunda? Då har vi goda nyheter! Monokini är sommarens stora badklädestrend!

Vad är en monokini?

En monokini är i princip en bikiniöverdel och nederdel som är ihopsydda. Det ser ut som en baddräkt. Skillnaden är att den inte täcker hela din kropp och därför är det en sexig version av en baddräkt.

Mångsidiga stilar

Sättet som överdelen och nederdelen är ihopsydda är det som gör monokinin så trendig. Toppen är ofta fastsatt med ett tunt lager tyg som ger monikinin snygga öppna delar.

Monokinin framhäver dina kurvor och skapar direkt en feminin och trendig look! Fullända din strandlook med rätt accessoarer och strandkläder. Eller kolla in våra baddräkter eller vår nya bikinikollektion!.
Tips:en monokini är också en perfekt topp att ha på festival eller på en strandfest! Precis som en body kan du enkelt bära en monokini som en vanlig topp. Make a fashion statement och ha en monokini som festivaloutfit! Kombinera din monokini med söta jeansshorts eller en kjol och ge din outfit en snygg twist!

Badkläder

shoppa