Playsuit

En playsuit är definitivt ett måste på sommaren. Du behöver inte längre övertänka vad du ska ha på dig: med en playsuit kan du skapa en snygg outfit på några sekunder! Eftersom den har korta ben fungerar den perfekt på sommaren.

Shop strandkleding

Så många möjligheter

Du har många möjligheter när du har en playsuit. Det är inte bara benlängden som varierar men du kan också ha olika ärmar. Långa ärmar, korta ärmar, axelbandslös, off shoulder… valet är ditt! Välj en axelbandslös modell när du går till stranden och välj en playsuit med långa ärmar till fest

Playsuit vs. Jumpsuit

Jumpsuit…Playsuit… det är väl samma? Mer eller mindre… en playsuit är som en lillasyster till jumpsuiten. Skillnaden är att en playsuit har korta ben medan en jumpsuit har långa. Så en playsuit är helt enkelt en kortare version av en jumpsuit. Vilket gör playsuiten till det perfekta plagget när solen är framme!

Vill du ha mer sommarinspiration? Läs mer omhur du bär din sarong eller upptäck vilka underkläder du kan bära under vita kläder! Kolla invår senaste badklädeskollektion!