BH-tips för större bröst

Om du har stora bröst, kan det vara svårt att hitta en bra bh. Det är inte bara viktigt att du har rätt bh-storlek och att bh:n har god passform utan också att den ger rätt stöd åt brösten. Läs våra tips om vad du ska tänka på när du letar efter bh för stora bröst.

Tips 1: Väjl en bh med bredare ryggband.

Ryggbandet är viktigt, det är den del av bh:n som stödjer mest. En bh med brett band ger alltså mer stöd och komfort. Om man har stor byst gör ett bredare bh-band också att det inte skaver på huden på bröstkorgen.

Shoppa

Tips 2: Testa en Bh med höga kupor

En bh med höga kupor täcker brösten helt och hållet. Det är inte bara bekvämt, eftersom allt får plats i kuporna, utan det gör också att brösten inte putar över, eller att det ser ut som om du har en sorts dubbel byst.

shoppa

Tips 3: Kontrollera axelbanden

Axelbanden bidrar också till att stödja brösten. Välj en bh med bredare axelband. Det är bekvämare. Eftersom bredare axelband inte skär in lika snabbt sitter bh:n mycket bättre och ger mindre fula hudveck.

Shoppa

Tips 4: Vjäl en Bh med extra stöd på sidan

Stödet sitter på utsidan av kupan och ger på så sätt ännu mer stöd. Stöden sitter bredvid byglarna och puffar brösten framåt så att byglarna går runtom brösten. De förhindrar också att byglarna skär in i huden.

Shoppa

Tips 5: Testa en Minimizer-bh

Om du vill att bysten ska se mindre ut kan du prova en minimizer-bh. En minimizer-bh fördelar bysten och ger den en bredare och plattare form. Det är ett bra alternativ om du ibland har problem med att knäppa knapparna i blusen.

shoppa