BH-tips

Vi kvinnor vet allt om BH:ar! Vi kan helt enkelt inte leva utan dem… Därför har vi samlat 7 smarta BH-tips till dig. Läs mer om våra tips och tricks.

1. Ny BH? Bär den på yttersta kroken.
Din BH töjs ut efterhand som du använder den, speciellt om du bär den ofta. Därför är det bäst att prova din nya BH på yttersta öglorna av BH-bandet. När BH-bandet töjs ut kan du justera genom att knäppa på en av de inre öglorna.

2. Använd BH-bandshållare för att hålla ihop dina axelband.
Perfekt om du vill ha en raceback tröja eller klänning men inte vill köpa en racerback BH. Har du ingen BH-bandshållare? Då går ett gem också bra.


3. Skär dina BH-axelband in? Använd silikonband.
Oj, vad vi tycker illa om axelband som skär in i huden! Vi har sett många tips om att använda bindor (?!) för att förhindra axelbanden från att göra ont på axlarna, men visste du att det finns en mycket bättre lösning? Använd silikon BH-band! Placera dem på skuldrorna så är problemet löst!


4. Använd en tvättpåse om du vill att dina BH:ar ska hålla längre.
Bästa sättet att tvätta dina BH:ar är med handtvätt, men vi har såklart inte alltid tid för det (eller känner för det). Lösningen: använd en tvättpåse . På detta sätt skyddar du din BH från slitskador (och dina andra kläder också).

5. Förvandla din vanliga BH till en axelbandslös BH
Är din axelbandslösa BH i tvätten? Använd din vanliga BH som en axelbandslös BH! Hur? Knäpp loss BH-axelbanden från kuporna och låt de hänga bak med ryggen. Korsa de framtill och fäst dem där bak.

6. Använd din självhäftande BH för att få den perfekta klyftan!
Använd din självhäftande BH (stick on BH) för att skapa en större klyfta.Använd den som extra fyllning/vaddering i din vanliga BH (eller spana in dessa tips som får dina bröst att se större ut)!


7. Har du en Bralette men vill inte visa dina bröstvårtor? Använd nipple covers.
Vi använder oftast Nipple Covers som en BH-lösning men du kan också använda dem för ovanstående problem. Alternativ lösning: använd fyllningen i en bikiniöverdel (om den har avtagbar vaddering)!