Push-up-BH & Maximizer

Shop

Hur kan jag få mina bröst att se större ut?

Ibland vill vi gärna att våra bröst ska se lite större ut. Till exempel när vi har på en tröja med lite djupare V-ringning eller för att det får oss att känna oss mer självsäkra. Det kvittar egentligen varför du ibland vill ha en större kupstorlek, men det är praktiskt att veta hur du enkelt kan uppnå det. Idag är det enkelt att få brösten att se större ut med hjälp av rätt BH. Vilka BH:ar passar bäst för att uppnå en större kupstorlek? Vi har sammanställt 4 olika alternativ som ger dina bröst en extra boost. Vi förklarar vad varje BH gör, så att du kan ta reda på vilken som passar bäst för dig!

Push-up-BH med skum- eller gelfylld kupa

En av de mest välkända BH-modellerna som gör att brösten ser större ut är push-up-BH:n. Som namnet anger trycker push-up-BH:n dina bröst uppåt så att de trycks närmare varandra. På så sätt får dina bröst ett lyft och du får samtidigt ett välformat dekolletage. En bra push-up-BH ser till och med till att du blir 1 kupstorlek större. Detta uppnås tack vare den extra vadderingen som sitter nedtill i kupan och som ger extra fyllning. Hos oss kan du välja mellan två olika push-up-BH:ar: 'the crush och the flirt’. Båda modeller ger samma effekt, skillnaden är att den ena har en kupa med skumfyllning (the crush) och den andra en gelfyllning (the flirt). Det beror helt enkelt på vilken du tycker sitter bäst på dig.

Shoppa push-up-BH:ar

Maximizer push-up-BH

Shoppa

Maximizer push-up-BH

Vill du ha något extra? Då är en maximizer push-up-BH den perfekta BH:n för dig. Denna BH ser nämligen på ett naturligt sätt till att du blir 2 kupstorlekar större. En maximizer gör i princip samma sak som en push-up: ger ett lyft, mer dekolletage och mer volym. Skillnaden mellan en vanlig push-up och en maximizer ligger i mängden av vaddering. Utöver den extra vadderingen nedtill i kupan har maximizern även extra vaddering längs sidan och övre delen av kupan för ännu mer fyllning. Perfekt om du vill ha det där lilla extra.

The strapless maximizer BH

En variant på maximizer push-up-BH:n är strapless maximizer push-up-BH:n. Denna variant fungerar på samma sätt som maximizer push-up-BH:n. Den ger en lyftande effekt som på ett naturligt sätt får dina bröst att se 2 kupstorlekar större ut genom den extra vadderingen. Dessutom är detta det perfekta alternativet om du vill ha större bröst och samtidigt en BH utan axelband. På så vis kan du ha på dig en klänning eller topp utan axelband i kombination med en maximizing push-up-effekt.

shoppa

Gelékuddar

Ett annat alternativ till att tillfälligt låta dina bröst se större ut är att använda gelékuddar. Dessa kuddar är fyllning som du placerar i BH:n under brösten. Gelékuddarna ger en extra push-up-effekt och mer dekolletage. Genom att använda gelékuddar ser dina bröst 1 kupstorlek större ut. Tänk på att du endast kan använda gelékuddar i bygel-BH:ar, annars sitter de inte ordentligt på plats.

shoppa

Vet du nu vilket alternativ som passar dig bäst, men inte vilken kupstorlek du har? Klicka då här för att enkelt ta reda på din BH-storlek Vill du dessutom veta vilken BH-passform som passar bäst till din kropp? Det kan du ta reda på här. Visste du förresten att det finns badkläder som får dina bröst att se större ut? Det finns nämligen maximizing och push-up-bikiniöverdelar. Det finns till och med speciella gelékuddar för din bikini! På så sätt kan du vara en storlek större även på sommaren! Här kan du shoppa våra badkläder.