-20% MEMBERDAYS | ÄN:

Push-up-BH & Maximizer

Shop

Hur kan jag få mina bröst att se större ut?

Ibland vill vi gärna att våra bröst ska se lite större ut. Till exempel när vi har på en tröja med lite djupare V-ringning eller för att det får oss att känna oss mer självsäkra. Det kvittar egentligen varför du ibland vill ha en större kupstorlek, men det är praktiskt att veta hur du enkelt kan uppnå det. Idag är det enkelt att få brösten att se större ut med hjälp av rätt BH. Vilka BH:ar passar bäst för att uppnå en större kupstorlek? Vi har sammanställt 4 olika alternativ som ger dina bröst en extra boost. Vi förklarar vad varje BH gör, så att du kan ta reda på vilken som passar bäst för dig!

Push-up-BH med skum- eller gelfylld kupa

En av de mest välkända BH-modellerna som gör att brösten ser större ut är push-up-BH:n. Som namnet anger trycker push-up-BH:n dina bröst uppåt så att de trycks närmare varandra. På så sätt får dina bröst ett lyft och du får samtidigt ett välformat dekolletage. En bra push-up-BH ser till och med till att du blir 1 kupstorlek större. Detta uppnås tack vare den extra vadderingen som sitter nedtill i kupan och som ger extra fyllning. Hos oss kan du välja mellan två olika push-up-BH:ar: 'the crush och the flirt’. Båda modeller ger samma effekt, skillnaden är att den ena har en kupa med skumfyllning (the crush) och den andra en gelfyllning (the flirt). Det beror helt enkelt på vilken du tycker sitter bäst på dig.

Shoppa push-up-BH:ar

Maximizer push-up-BH

Shoppa

Maximizer push-up-BH

Vill du ha något extra? Då är en maximizer push-up-BH den perfekta BH:n för dig. Denna BH ser nämligen på ett naturligt sätt till att du blir 2 kupstorlekar större. En maximizer gör i princip samma sak som en push-up: ger ett lyft, mer dekolletage och mer volym. Skillnaden mellan en vanlig push-up och en maximizer ligger i mängden av vaddering. Utöver den extra vadderingen nedtill i kupan har maximizern även extra vaddering längs sidan och övre delen av kupan för ännu mer fyllning. Perfekt om du vill ha det där lilla extra.