Bralette

Bralettes blir mer och mer populära. De är sköna men sexiga och är den perfekta bh:n om du vill framhäva din naturliga bröstform. Har du ingen aning om vad vi pratar om och vill veta mer om vad en bralette är? Fortsätt läsa och bli lika exalterad över braletter som vi är!

Vad är en bralette?

En bralette är en bh utan byglar och vaddering. Det ser lite ut som en topp. En bralette är ofta gjord av mjukt (fint) material så som spets eller bomullsblandningar. Den har tunna bh-band och ger mindre stöd än en vanlig bh.

SHOPPA

Onze bestseller

Varför ska man bära en bralette?

En bralette är superbekväm men samtidigt också sexig (speciellt de som är gjorda av tunnare material). Det är en bh som passar perfekt på dina lediga dagar. Det känns inte som att du har en bh på men ger dig fortfarande mer stöd än om du hade varit helt utan bh. Spetsen ger dig en mer romantisk och sexig look.

Hur använder man en bralette?

Du kan i princip bära en bralette under allt, från tjocktröjor till klänningar. Bär den under en lite uppknäppt skjorta eller en t-shirt med V-ringning så kan du visa din bralette som en del av din outfit. Denna look är speciellt fin om din bralette har spetsdetaljer.

SHOPPA

Bralettes för större storlekar

Bralettes finns oftast upp till L/XL. Men bralettes kan ofta inte ge den önskade support som kvinnor med större byst kan behöva. Detta betyder dock inte att du inte kan ha en om du har större bröst. Om den passar och känns bekväm: go for it!

Köp dina favoritbralettes eller upptäck våra andra modeller. Är du inte säker på vilken modell som passar dig bäst? Lär dig mer om vilken bh-modell som passar dig bäst genom att ta detta test! Eller klicka in på denna sida om du vill veta mer om våra olika trosmodeller.

Ontdek onze nieuwe producten