Ny kollektion

Shoppa

Cyber Monday

Cyber Monday är definitivt vår favorit måndag. Det här 24 timmar långa shopping-eventet är jättestort! Hos Hunkemöller firrar vi Cyber Monday med de bästa erbjudanderna. Det gör Cyber Monday till den perfekta dagen att handla de vackraste underkläderna till stora rabatter.

Vad är Cyber Monday?

Cyber Monday är en marknadsföringsterm som hänvisar till den första måndagen efter Thanksgiving-helgen i USA.Termen skapades 2005 av återförsäljare för att uppmuntra människor till att handla online. Eftersom rabatten endast är online kallas det Cyber Monday.

När är Cyber Monday 2022?

I år är Cyber Monday på måndagen den 28:e november. Cyber Monday är oftast den första måndagen i december, vilket göra den till den perfekta tidpunkten för att köpa dina julklappar.

När börjar Cyber Monday hos Hunkenmöller?

Hos Hunkenmöller startar Cyber Monday exakt vid midnatt, 00.00. Så, redan natten mellan söndag och måndag kan du handla online med rabatt. Rabatten samt erbjudanden dras automatiskt av från din kundvagn, och är gäller för hela online kollektionen (om inte annat anges).

Våra Bästsäljare

Får jag även rabatt på Cyber Monday i butikerna?

Eftersom Cyber Monday är ett online-event, gäller rabatten online i vår webb-butik och inte i butikerna. Helgen innan Cyber Monday firar vi Black Friday. Då kan du dra fördel av rabatter som gäller både i butiker och online.

Kan du inte vänta till Cyber Monday? Här kan du se våra nuvarande erbjudanden.. Vår butik med rabatter under andra speciella dagar så som vår Hunkemöller fabriks-försäljning, Singles Day, Nationella Glamour Dagen or Black Friday.

lookbook-img
lookbook-img
lookbook-img