• Hem
  • Disclaimer

Ansvarsfriskrivning

Ansvarsfriskrivningen gäller för innehåll och användning av webbsidan www.hunkemoller.se. I anslutning till detta, vill Hunkemöller B.V. uppmärksamma dig på följande:

Ansvar
Hunkemöller gör sitt bästa för att säkerställa att det inte förekommer några fel i informationen på webbplatsen (inklusive produktinformationen som återfinns på sidan). Dessvärre kan vi inte garantera detta. Hunkemöller ansvarar inte för ‘uppenbara’ fel eller skrivfel. Detta är fel som alla konsumenter kan identifiera som just sådana fel. Har du upptäckt några fel? Vi uppskattar om du talar om det för oss. Var god skicka ditt meddelande till: kundservice_se@hunkemoller.com

Rättigheter
Hunkemöller, eller berättigad part, förbehåller sig alla rättigheter, inklusive upphovsrätt och varumärkesskydd, porträtträttigheter och/eller andra immateriella rättigheter, vad gäller allt som visas på webbplatsen. Detta omfattar texter, illustrationer och grafiskt material. Inga av dessa rättigheter överförs till sidans besökare/användare. Kopiering av webbplatsen, eller delar av den, reproduktion eller lagring på något annat sätt eller att göra den tillgänglig för andra är förbjudet utan uttryckligt skriftligt tillstånd från Hunkemöller. Tillstånd krävs inte för personligt, icke-kommersiellt bruk.

Din information
Din information kommer inte att göras tillgänglig för någon tredje part såvida det inte är nödvändigt för att kunna hantera din beställning eller i enlighet med rådande lagstiftning.

Ändringar
Hunkemöller har rätt att ändra informationen på denna webbplats, inklusive texten i denna ansvarsfriskrivning, vid valfri tidpunkt och utan föregående tillkännagivande. Vi rekommenderar därför att du regelbundet kontrollerar om informationen på denna webbplats har ändrats.

Hunkemöller B.V. 2024