Body Shaper

Body shapers är den perfekta lösningen när du vill se extra slimmad eller smal ut under fina plagg. Du kanske ska ha en speciell, tight klänning på? Eller visa upp ditt bästa jag i en åtsittande tröja eller blus? Det finns många olika typer av shapewear som kan hjälpa till att strama åt och slimma till kroppen och en body shaper är en av dem. Body shapers fokuserar främst på din överkropp, midja och höfter.

Vad är en body shaper?

En body shaper formar till överkroppen. Det ser ofta ut lite som en baddräkt eller body och finns både med och utan inbyggd BH. I de som inte har inbyggd BH, kan du enkelt bära din favorit-BH under eftersom shapern kan ha en lägre urringning. Knapparna på body shapern öppnas enkelt bak i ryggen eftersom de knäpps med en krok och ögla.

Shoppa Body Shaper

Vad gör en body shaper?

En body shape är gjord med samma syfte som övriga shaping-plagg: att forma och strama åt kroppen. En body shaper får din överkropp att se smalare ut, plattar till magen och tightar till sina kärlekshandtag. Den hjälper även till med att dölja synliga BH-band på ryggen. Genom att fokusera på flera områden är det ett utmärkt plagg för att hjälpa dig känna dig som ditt snyggaste jag. Just body shapern fokuserar på magen, överdelen av låren, höfterna och rumpan. Den formar överkroppen helt enkelt!

När ska jag använda en body shaper?

Plagget body shaper kan bäras under varje plagg du känner att du vill ha en stramare figur i. Den kan bäras under flera olika klädesplagg eftersom den korrigerar flera olika delar av kroppen. För att verkligen uppskatta var body shapern gör för din kropp bärs den bäst under åtsittande kläder som tighta klänningar, toppar eller skjortor.

Shoppa Body Shaper

Body shaper-tips

När du köper en ny body shaper bör du kolla om du kan kombinera den med en separat bh. Det är märkt med 'WYOB' (wear your own bra). Storleksmässigt är det bäst att bära din vanliga storlek. Välj inte en mindre bara för att du tror att du kommer se smalare ut. Oftast får det motsatt effekt och dessutom är det obekvämt. En body shaper i en för liten storlek kommer klämma och eventuellt slitas och spricka, vilket inte gör någonting för syftet med plagget! Tänk det lite som ett köp av en tight klänning; köper du en för liten storlek stramar den så mycket att du inte alls känner dig snygg och sexig, utan bara fel. Låt body shapern göra vad den är gjort för och det görs endast i rätt storlek för dig!

Glöm inte att det finns många olika typer av shapewear som passar olika syften. Vill du iställer bära tighta kjolar eller pennkjolar, kan det vara smartare med ett par shapewear-cykelbyxor eller shapetrosor med hög midja istället. Dessa plagg kan hjälpa dig med ett rumplyft eller markera din höft och midja. Du kan även använda en shapeklänning under flera plagg, för en snyggare look. Hunkemöllers shapewear kommer även i olika nivåer, så du själv kan välja hur stor effekt plagget ska ha på din kropp. Shoppa alla Hunkemöllers lyxiga shapewear i butik eller beställ enkelt online. Ingen mer oro för tighta plagg!

And shapewear lösningar

Shoppa