Underkläder som får dig att känna dig sexig

När det kommer till underkläder.. Du vill överraska din kille med några snygga underkläder men du har ingen idé om vad han tycker om? Vi har gjort en undersökning och har kommit fram till 6 underklädestips som får hans hjärta att slå lite snabbare.

1. Svart = alltid en bra idé

Svart är mystiskt och sexigt. Välj en svart bh och matchande trosor (kanske ett set med en diskret spets) eller bär en vacker body. Allt i svart går bra!
Shoppa Underkläder

2. Håll tillbaka

Han tycker det är supersexigt när dina underkläder inte avslöjar allt för mycket så att du gör plats för hans fantasier (även om han redan vet). Skyl dig inte helt genom att välja spetsunderkläder. På detta sätt visar du lite hud. Brazilians är också ett hett tips eftersom de täcker allt men ändå ger honom en liten sneak peak.
Shoppa

3. Kinky-underkläder

Shoppa Kinky-underkläder

Han kommer uppskatta något fräckt då och då. Använder du ofta mycket basic underkläder? Prova något med extra band eller spets. Eller välj stingtrosor istället för basic trosor. Vill du utmana din fräcka sida? Upptäck vårPrivate Collection.

4. Sexiga strumpor

Fullända din look med sexiga strumpor. Bär ett par vackra stockings med strumpebandshållare och han kommer bli helt till sig. Speciellt om du inte bär det så ofta - då känner han sig extra speciell. Bär ett par klackar till om du vill ha lite extra grädde på moset.
Shoppa Sexiga strumpor

5. Gillar du inte svart? Välj röd

Om han fick välja en färg som han vill att du ska bära så är det definitivt röd. Varför? Det är flirtigt men samtidigt classy. Pastellfärger är fint men han föredrar sexigt framför sött.
Shoppa röd Underkläder

6. Sovande skönhet

Om det var hans beslut skulle du inte ha något plagg på när du skulle sova (fortsätt drömma) ;) men om han måste välja något så tycker han garanterat att ett vackert nattlinne är det bästa. Det tunna tyget framhäver dina kurvor och visar det han gillar!
Shoppa Nattlinnen

Glöm inte att allt handlar om smak, kanske gillar han allt detta eller så gör han inte det… Men viktigast av allt är att du bär underkläder som du känner dig bekväm i (förutom detta så är ett gott självförtroende också tändande). Om du vet vad du ska göra med dessa tips: ha kul ;)