Onesies för barn

Shoppa

Letar du efter söta onesies till barn och ungdomar? Då har vi goda nyheter! Vi har en Mini-kollektion! Kollektionen innehåller de sötaste onesies för barn som du kan tänka dig med matchande tofflor, designade speciellt för barn och ungdomar i åldrarna 4-15 år. 

Och det blir bättre! Det kommer även finnas onesies i samma design till vuxna! Nu kommer du kunna mysa ordentligt med din "Mini me" i dessa fina och mjuka onesies för både barn och vuxna! Där finns många fina prints och mönster i härliga färger at välja mellan och du hittar utan några problem något som passar er perfekt. Gillar ni rosa med mönster av hjärtan eller kanske en med söta kaninöron på luvan, så hittar ni det hos Hunkemöller. Det finns inget bättre än att mysa i pyjamas en hel helg tillsammans med de minsta i matchande plagg.

Den perfekta pyjamasen till barn En onesie för barn kan användas både som en pyjamas och som ett mysplagg under dagen. De är lätta att springa runt i och med dragkedjan fram är det enkelt att öppna upp lite om det blir för varmt. De är gjorda av mjuka och otroligt behagliga material, och våra onesies i fleece passar extra bra till de kalla vintermånaderna. Tillsammans med de matchande tofflorna kan ni hålla fötterna varma hela vintern!

Våra nya onesies kommer finnas i olika barnstorlekar (strl.104/4 år, 110-116/5-6 år, 122-128/7-8 år, 134/9 år) och ungdomar (strl.140/10 år, 146-152/11-12 år, 158/13 år). Äldre barn och vuxna kan använda vuxenstorlekar (från XS). De matchande tofflorna finns i storlekarna 24/25 och 34/35 samt vuxenstorlekar.

pyjamasen till barn

Shoppa