Open the menu

Om oss

Ladda ner Hunkemöllers Brand Journey

Hunkemöller grundades 1886 i Amsterdam av Wilhelm Hunkemöller och hans fru Josephina Lexis.

Hunkemöller är ursprungligen ett holländskt företag och det största företaget inom lyxiga damunderkläder i Beneluxländerna. Med omkring 4000 anställda och mer än 800 butiker i 23 länder expanderar Hunkemöller snabbt över hela Europa. Du kan för närvarande hitta våra butiker i Holland, Belgien, Luxemburg, Frankrike, Tyskland, Danmark, Saudiarabien, Egypten, Spanien, Aruba, Curaçao, Ryssland, Sverige, Österrike, Marocko och Bahrain.

Vårt interna designteam fokuserar kontinuerligt på att utveckla nya produkter och nyheter. De ser till att du inte missar de senaste trenderna inom underkläder och att kvalitet och passform alltid garanteras. Hunkemöller har utvecklat en omnikanalsstrategi för expansion av verksamheten via nya butiker, försäljningspunkter i affärer, e-handel och internationell franchiseverksamhet.

I september 2014 utsågs Hunkemöller till det bästa underklädesföretaget i Holland och i november 2013 i Belgien, Tyskland och Österrike. I Tyskland vann Hunkemöller även det prestigefyllda priset för årets återförsäljare (Händler des Jahres 2013). Ett starkt varumärke, späckat med nya idéer. Hunkemöller är en del av The Carlyle Group, ett amerikansk investmentgrupp.

Socialt företagsansvar
Hunkemöller är ett globalt företag och vill ta sitt samhällsansvar. Vi arbetar hårt för att införa en hållbar strategi med respekt för människor och miljö.  Klicka här för mer information.

Uppförandekod
Vi är stolta över vårt företags värderingar och förtroendet vi har byggt upp med våra leverantörer, anställda och samarbetspartners. Våra anställda och relationer måste alltid uppfylla gällande regler och lagar i länderna där verksamheten bedrivs och även uppfylla de värderingar och föreskrifter som gäller inom Hunkemöller och som beskrivs i denna uppförandekod.

Vi bjuder in dig att ta del av och lära dig mer om våra värderingar och hur vi arbetar.

Ladda ner uppförandekoden här

Franchiseverksamhet
Vi påbörjade vår franchiseverksamhet i Holland 1979 och har nu franchisebutiker över hela världen. Vår franchiseverksamhet ger vårt företag ett effektivt sätt att växa och erbjuder våra franchisetagare en spännande affärsmöjlighet.
Idag ligger majoriteten av våra franchisebutiker utanför Holland och våra partners drar nytta av ett samarbete med en verksamhet i världsklass:
- Fullständig end support från slutande av avtal till butiksöppnandet, inklusive butik- och miljödesign.
- Utbildning inom alla våra verksamhetsområden.
- Ständigt uppdaterade visuella marknadsföringsverktyg och anvisningar.
- Marknadsföringsresurser och kampanjer Ständig coaching och support.

För mer information om våra franchisemöjligheter, var god kontakta vår chef för franchise och licensiering.