Mamma Trosor

Vad är Mamma Trosor?

Mamma trosor är designade för gravida kvinnor. Det är gjort av mjukt tyg som kan stretchas och anpassas till din kropp när den ändras, så att du kan få rätt komfort. Men visste du också att du kan ha vanliga underkläder under din graviditet? Så länge som det sitter bekvämt är det inga problem. Om du upplever obehag kan du alltid byta till riktiga mamma trosor. Upptäck vilka underkläder du kan ha som mamma trosor!

Vilka mamma trosor behöver du?

Du vill att dina underkläder är bekväma under din graviditet. Så tänk på tyget. Är det gjort av mjuka material? Det viktigaste, är det stretchigt? Då borde allt vara okej! Och vad gäller modellerna är det detta du borde tänka på:

Tips: Välj åtminstone en storlek större än du normalt har. På så sätt har du plats till att växa.

Brazilians

Brazilians passar bra som mamma trosor. De sitter lågt på höften så de stramar inte kring magen.

shoppa

Strings

Om det känns bekvämt kan du fortsätta att bära strings. Var bara säker på att dina strings sitter lågt på höften. Beroende på hur snabbt du växer kan du fortsätta bära dina vanliga strings i början av graviditeten.

shoppa

Sömlösa trosor

Som man kan förstå på namnet så har sömlösa trosor inga sömmar vilket gör dem extra sköna att bära under graviditeten. Det finns inga sömmar som kan skära in i huden och därför är de väldigt bekväma!

shoppa

Vilka mamma trosor ska jag ha efter födseln?

Egna underkläder

Efter förlossningen brukar de flesta gå tillbaka till sin gamla storlek (så småningom). Om det känns bekvämt kan du börja ha dina vanliga underkläder snart igen. I början bör du kanske undgå att bära strings eftersom många får bära stödbälte och då kan det kännas obekvämt.

Högmidjade underkläder

Efter att du har fött barn kanske du vill ha något som ger mer stöd. Du kan prova högmidjade underkläder och se om de är mer bekväma. Med dessa trosor får du mer stöd eftersom de sitter ovanför din navel.

shoppa

Boxers

Boxers är också bra att bära efter din graviditet. Speciellt när du behöver bära stora stödbälten/stödgördel. Detta passar bra i shorts också.

shoppa