Bröllopsunderkläder

You said yes to the dress! Och du älskar den fullständigt! Nu är det dags att hitta rätt brudunderkläder. Underkläder är alltid viktigt men i detta fall ännu mer eftersom den kan komplettera din klänning! Så vilka underkläder kan du bära under din bröllopsklänning?

Princessa eller A-linjeformade klänningar

Vill du ha en princessklänning eller föredrar du en A-linjeformad klänning? Bär en bustier eller en korsett för att framhäva din figur. En korsett har en formande effekt och framhäver dina höfter och byst. Du får också en vacker midja.

Shoppa Bustier

Jungfru eller trumpetklänning

Föll du för en jungfruklänning eller trumpetklänning (eller en annan åtsittande klänning)? Komplettera din klänning med våra shapewear. Det syns inte under din klänning och du kan säga farväl till dina synlig byxlinjer!

Shoppa Shapewear

Sweetheart, off-shoulder eller klänning med rak urringning

Visar din klänning dina axlar? Bär en axelbandslös-bh så man inte ser axelbanden. Välj en axelbandslös push-up bh eller maximizer bh om du vill framhäva dina bröst.

Shoppa axelbandslös-bh

Poloklänning, fyrkantig- eller rundare urringning

Du kan kan i princip bära alla möjliga bh-modeller! Välj en vacker spetsbh eller en fin push-up bh. Har du ett tunt meterial på din klänning? Då är det bättre att välja en basic (axelbandslös) bh!

Shoppa Push-Up bh

(Låg urringning) V-linje eller V-back

Shoppa Plunge-bh

Vilka trosor bör du använda?

Om du har en brudklänning med stor kjol (t.ex. princessklänning, ball gown, A-linje m.m.) kan du i princip använda vilka trosordu vill. Helt enkelt för att de inte kommer synas. Så välj något som är bekvämt.

Om du har en åtsittande klänning (t.ex. jungfruklänning eller trumpetklänning) är det viktigt att du väljer rätt trosor eftersom man lätt kan se sömmar. Välj ett parstrings eller invisible trosorför att vara säker på att de inte syns.

Tips: Letar du efter 'någonting blått'? Få med en klick blått genom att bära denna blå strumpebandshållare. Två traditioner i ett plagg!