Underkläder Kollektion

Hitta

5x underklädes misstag vi alla har gjort!

Ibland tar vi fel beslut eller upptäcker efteråt att vi hade kunnat göra något annorlunda och detta gäller också våra underkläder. Men inga bekymmer, vi har alla varit där! Och det är därför vi tycker det är kul att dela med oss av 5 underklädesmisstag vi alla har gjort.

  1. Visste du att detta faktiskt har helt motsatt effekt? I de flesta fall får det dina bröst att se mindre ut eftersom de är mer mosade än upplyfta. Det är dessutom inte alls bekvämt (tänk på byglar som skär in i skinnet och bh-band som ger märken på axlarna). Så det är bättre att hålla sig till sin riktiga bh-storlek och välja en annan typ av bh, så som push-up eller balcony. Detta ger dina bröst det önskade lyftet!

  2. Att glömma tvättpåsen
  3. Tvättpåse? Vilken tvättpåse? Även om du vet att det är bäst att tvätta din bh för hand kan du vilja tvätta i tvättmaskin och då bör du alltid ha den i en tvättpåse. Lita på oss, det är bättre! Inte bara för din bh men också för din tvättmaskin. Det är det värsta att hitta sin bh utan bygel (och ännu värre om denna bygel är försvunnen i maskinen). Så det är bäst att tvätta din bh i en tvättpåse när du vill använda tvättmaskinen.

  4. Transparent tröja
  5. Din outfit såg perfekt ut hemma när du kollade dig i spegeln! Men på kontoret (speciellt i det dåliga ljuset) ser du att du borde ha burit den där (hudfärgade) t-shirt bh:n eftersom alla nu kan se den vackra bh:n som du har på. Kolla alltid om din tröja är genomsiktig i dagsljus så att du inte behöver visa mer än du vill.

  6. Fel bh-storlek
  7. Visste du att ingen kvinna har samma bh-storlek hela sitt liv...? Dina bröst kan ändras p.g.a. hormoner eller viktförändring. Eftersom din kropp kontinuerligt ändrar sig är det ofta vi inte längre har rätt bh-storlek. Det rekommenderas att du får utmätt och kollar din bh-storlek då och då för att se om du bär rätt storlek. Eller kan du mäta själv med hjälp av denna guide.

  8. Fel trosor
  9. Förutom att ha fel bh kan det hända att du också väljer fel trosor! Bakåt i tiden ansågs du vara cool i gymnasiet om du visade en liten del av dina underkläder (kommer du ihåg när det var trendigt att ha byxorna lite för lågt så alla kunde se dina strings...) men nu håller du det gärna för dig själv. Därför är det bra att ha koll på alla olika typer av trosor så du vet vilka som passar din outfit bäst! Visste du förresten att formen på din rumpa också påverkar hur trosorna sitter på dig? Hitta de perfekta trosorna för dig!