Villkor för pristävlingar som anordnas av Hunkemöller B.V.

Om pristävlingar

1.             Pristävlingarna anordnas av Hunkemöller B.V. med säte i Hilversum, Nederländerna, på Liebergerweg 28 (1221 JS), nedan kallat ”Hunkemöller”. Vinsterna delas ut av Hunkemöller.

2.             Endast medlemmar i Hunkemöllers medlemsprogram (nedan kallade ”medlemmar”) kan delta i pristävlingar. Beroende på den specifika tävlingen kan deltagande ske på något av följande sätt:

2.1. Bli medlem och vinna.

2.2. Handla, lösa in en kupong och vinna.

2.3. Ladda ner den senaste versionen av vår Hunkemöller app, svara på en fråga i appen och vinna.

2.4. Snurra på Passionshjulet och vinna.

3.             Det är gratis att delta i pristävlingar.

4.             Omedelbart efter att en pristävling har avslutats kommer en eller flera vinnare att dras slumpmässigt (med hjälp av ett automatiserat verktyg) bland samtliga deltagare i alla länder.

5.             Hunkemöllers anställda, partner eller närstående personer får inte delta i pristävlingarna.

6.             Medlemmar som deltar i tävlingarna måste vara 18 år eller äldre.

7.             Varje medlem får delta en gång i varje pristävling.

8.             Vinsten/vinsterna kan skilja sig åt mellan länderna och beroende på vilket språk som har valts i appen. Pristävlingar genomförs i följande länder: Nederländerna, Tyskland, Belgien, Frankrike, Luxemburg, Österrike, Danmark, Sverige, Schweiz, Spanien, Norge och Storbritannien. Det kan finnas skillnader i pristävlingarna beroende på land.

9.             Vinsterna kan skilja sig åt i olika pristävlingar. Hunkemöller har rätt att byta ut vinsten/vinsterna utan föregående meddelande. Vinsterna och deras värde kommer att meddelas inför varje pristävling.

10.          Den föredragna storleken kan vara slutsåld, det finns ett begränsat antal storlekar kvar.

11.          Vinsten/vinsterna kan inte bytas mot kontanter eller någon annan gåva.

12.          Vinnarna kommer att dras och informeras via e-post högst en vecka efter att pristävlingen har avslutats. Den valda vinnaren måste svara på meddelandet inom fem arbetsdagar; i annat fall kommer vinsten att gå förlorad. Hunkemöller kan komma att fråga deltagarna om deras bh-storlek, trosstorlek och adressuppgifter (inklusive telefonnummer och e-postadress), om detta är relevant för att ta emot vinsten/vinsterna i fråga. Dessa uppgifter kommer endast att lagras i syfte att skicka vinsten/vinsterna till vinnaren.

13.          Vinsten/vinsterna kommer att skickas till medlemmens privata adress inom två veckor efter att tävlingen har avslutats, förutsatt att vinnaren har meddelat sin hemadress inom den angivna tidsfristen.

14.          Hunkemöller kommer att använda den information som tävlingsdeltagarna lämnar för att meddela sig om tävlingen och skicka vinsten/vinsterna. För mer information, se Hunkemöllers integritetspolicy: https://www.hunkemoller.se/privacy.html

Särskilda villkor för pristävlingar med Passionshjulet

15.          Medlemmar kan delta i pristävlingar med Passionshjulet genom att virtuellt snurra på hjulet, varpå en eventuell vinst kommer att visas automatiskt.

16.          Ett visst antal vinster placeras i en pott på förhand. De priser som medlemmarna vinner i pristävlingar med Passionshjulet väljs slumpmässigt. Priserna som finns i denna omgång av Passionshjulet: 1520 x voucher Köp 3 nattklädesplagg och få 1 par strumpor på köpet* , 1520 x voucher Köp en vara ur Glam kollektionen och få -25% på en kimono*, 1520 x voucher 20% rabatt vid köp av två Shapewear plagg*, 1520 x voucher 20% rabatt på onesies*, 1520 x voucher 100,- rabatt på varje body*, 1 x Presentkort (500SEK)

17.          När Passionshjulet är aktivt kan en medlem delta en gång per 24 timmar.

Allmänna villkor

18.          Hunkemöller har rätt att ändra villkoren för pristävlingen. Villkoren kommer dock inte att ändras till nackdel för deltagarna så länge tävlingen pågår.

19.          Hunkemöller kan inte på något sätt hållas ansvariga för förseningar eller tekniska problem orsakade av internetleverantörer.

20.          Genom att delta i en pristävling förklarar deltagarna att de godkänner dessa villkor, liksom de beslut som Hunkemöller fattar för att säkerställa ett rättvist resultat.

21.          Kommentarer kan lämnas och frågor kan ställas om våra pristävlingar via kontaktformuläret på https://www.hunkemoller.se/contact eller genom att skriva till Hunkemöller, Customer Care department, PO Box 386, 1200 AJ, Hilversum, Nederländerna. Hunkemöller kommer sedan att kontakta dig skriftligen eller via telefon inom tre veckor efter att ha tagit emot din kommentar eller fråga.

22.          Hunkemöller kommer, efter varje pristävling, att se till att en deklaration om eventuell skatt på hasardspel lämnas in till relevant myndighet.

23.          Denna tävling omfattas av nederländsk lagstiftning och bestämmelserna om hasardspel (Gedragscode voor promotionele kansspelen).

Fastställda av Hunkemöller International B.V. i Hilversum, Nederländerna, den 24 May 2023.