Alla Badkläder

Shoppa

Snygga bikinis och baddräkter för kurviga kvinnor.

Tycker du att du är för rund om magen eller är du lite osäker över dina stora bröst... Det är inte ovanligt. Så tänker många kvinnor. Det finns alltid någon del av kroppen som vi är missnöjda eller osäkra över. Det är därför inte konstigt att många inte gillar tanken på att gå runt och ”blotta sig” på stranden i bikini. Men visste du att det finns mängder med fina bikinis och baddräkter för kurviga kvinnor som får dig att se slankare ut? Här visar vi badmode som passar kurviga kroppar!

1. Baddräkter

Shop

2. Bygelbikini med breda band eller halterneck

Shop

Andra
Kategorier

  1. Baddräkter
    Om du känner dig osäker över din mage, välj enbaddräkt. Det finns många modeller att välja på! Tips: för att accentuera midjan, välj en rynkad modell. Här kan du hitta baddräkter som visar upp din figur på bästa sätt.
  2. Bygelbikini med breda band eller halterneck
    Har du en yppig byst? Se då till att du får rätt stöd genom att välja en bikiniöverdel med bygel. Titta också ordentligt på banden! En bikini med halterneck eller bredare bikiniband ger mer stöd!
  3. High-waist bikinitrosa
    Dölj höfterna genom att välja en high waist bikinitrosaeller en bikinitrosa med vikkant. En high waist accentuerar midjan. Tips: kombinera bikinitrosan med en frapperande överdel för att dra uppmärksamheten uppåt!  

 

Tankini

Vill du dölja magen, men använder helst inte baddräkt? Välj i så fall en tankini. Den kan du kombinera med en snygg bikinitrosa!

Tankinis

Badkläder för kurviga damer