Våra tankinis

Tankini

Shop

Tankini är den mest populära bikiniöverdelen! Nu kan du hitta tanikinis i många olika färger och stilar. Det har varit den ultimata favortibikinin i åratal!

Men vad är en Tankini?

En tankini är en kombination av en bikini och ett linne (tanktop). Därav namnet. En tankini är en lång topp som är perfekt som badkläder för kvinnor som vill skyla sin överkropp.

Känner du dig obekväm med att ligga på stranden i en bikini? Eller letar du efter något annat än en baddräkt? Eller kanske är du gravid men fortfarande vill hålla det hemligt? Då är en tanikini det bästa valet för dig! Det finns tankinis med lös passform som är perfekt för att dölja din överkropp men de finns också de med tajt passform som är perfekt om du vill visa dina kurvor.

shoppa

Tips: Välj en tankini med veck för att framäva din midja. Dessa tanikinis får dig att se smalare ut. Eller om du vill ha något extra kan du välja en med extra urringning så du får en riktigt snygg klyfta.

Letar du efter nya badkläder? Kolla in vår senaste badklädeskollektion! Eller är du gravid? Kolla in hur du njuter av en fin gravidmage på stranden!