Hur du bäst tar på en bh

Om du har haft en bh i flera år så har du säkert redan tillräckligt med erfarenhet. Du har antagligen tagit på din bh och fäst krokarna tusen gånger, så du är ett proffs nu. Men om du precis har börjat ha bh (eller ska ta pådin första bh ) och vill veta mer om hur du gör. Inga bekymmer, det är inte så komplicerat som man kan tro. Med dessa enkla steg kommer du veta precis hur du tar på din bh.

 

1.Ta igenom dina armar genom axelbanden:
Förutom om du ska använda en axelbandslös bh. Efter att du har tagit igenom dina armar sätter du axelbanden över dina axlar. Du kan justera dina axelband på baksidan där ett spänne sitter.

2. Sätt fast din bh där bak:
Du fäster din bh genom att sätta fast krokarna i öglorna på baksidan av ditt bh-band. En ända har 1 eller fler krokar som ska fästas i öglorna på andra änden.

Variation: Tycker du det är svårt att fästa bh:n där bak? Då kan du fästa krokarna på framsidan och sedan vrida runt bh:n innan du sätter i armarna i axelbanden.

Tips: sätt fast krokarna på öglorna längst ut så att du kan spänna hårdare sen när tyget har töjts ut.

3. Justera dina bröst så de hamnar i kuporna:
det är viktigt att din bröstvävnad är i kuporna. Det gör du genom att lyfta upp var och ett av brösten så att de passar bra i kuporna. Ingen vävnad bör hänga över kuporna nära dina armhålor. Se också till att bygeln är under dina bröst.

Nu vet du hur du bäst tar på en bh! Så dags att prova? Köp några snygga bh:ar från vår senaste kollektion. Vill du ha mer inspiration? Upptäck om du har rätt bh eller läs mer om hur du köper din första bh!