Smekmånadens väsentligheter

Vad du bör packa inför din smekmånad!

Den efterlängtade dagen är nästan här! Du kan knappt vänta tills du får bära din vackra brudklänning och till ögonblicket då ni lovar att älska varandra i nöd och lust. Självklart ser du förväntansfullt fram emot smekmånaden också. Du och din kärlek på en romantisk destination (förhoppningsvis med mycket sol) där ni kan njuta av varandras sällskap. Men vad ska du packa med dig till smekmånaden? För att hjälpa dig på traven har vi valt ut några vackra och nödvändiga produkter (som täcker dina underklädesbehov) som definitivt måste med på smekmånaden.

Vackra brudunderkläder

Bär vackra brudunderkläder och överraska din partner på er första natt på smekmånaden! Föreställ dig en vacker spetsbh med matchande trosor och gör looken fullständig med strumpebandshållare och snygga stockings.

Shoppa

“Something blue”

Självklart kan vi inte låta bli att erbjuda dig någonting blått också! Blått betyder lycka men även om du inte är vidskeplig så är det svårt att motstå ett par söta blå trosor. Eller om du känner för att ha något lite mer diskret kan du välja något annat fint med blå detaljer, tillexempel detta sexiga strumpeband.

Something naughty..

En spetsbody, fräcka trosor eller en sexig babydoll. Ta också med lite fräcka accessoarer på smekmånaden, eftersom vi vet att detta kommer vara mycket uppskattat!

Shoppa

Myskläder

Du får absolut inte glömma att ta med något bekvämt så som ett vackert nattlinne eller en mysig pyjamas! För du och din älskade kommer garanterat att vilja ta det lite lugnt och slappna av ibland också.

Shoppa

En härligt doft

Dofter kan väcka minnen! Välj en god doft att ta med på smekmånaden. På detta sätt kan du alltid bli påmind om er fantastiska smekmånad varje gång du bär samma doft igen!

Shoppa

En (sexig) bikini och strandaccessoarer

Eftersom vi ofta väljer att besöka solen när vi åker på smekmånad är det absolut nödvändigt att ta med snygga badkläder! Glöm inte bort att ta med accessoarer till stranden också så som en solhatt eller sjal. Så kan du vara extra snygg samtidigt som du njuter av solen.

Shoppa