Bär naturens färger

Om samlingen

För spetsens färg på Wies har vi utforskat världen av naturliga färgämnen. Våra designers har inspirerats av den gamla tekniken av att färga tyger och vi är så exalterade över resultatet! Genom att krossa och koka ekollon har vi skapat en subtil off-white nyans, och vi har även skapat en feminin rosa nyans. Färgerna kan mattas av och förändras med tvätt och solexponering, vilket leder till att varje plagg blir unikt, precis som du. Kollektionen består av en bh, en vadderad bh, en högmidjad trosa och en brazilian trosa. Vi har använt en mix av nya och återvunna tyger som sytts samman med 100% återvunnen tråd, återvunnet foder och återvunna metalhyskor. Med dessa steg på vår Together Tomorrow-resa är vår miljöpåverkan mindre.
shoppa

För spetsens färg på Wies har vi utforskat världen av naturliga färgämnen. Våra designers har inspirerats av den gamla tekniken av att färga tyger och vi är så exalterade över resultatet! Genom att krossa och koka ekollon har vi skapat en subtil off-white nyans, och vi har även skapat en feminin rosa nyans. Färgerna kan mattas av och förändras med tvätt och solexponering, vilket leder till att varje plagg blir unikt, precis som du.

Kollektionen består av en bh, en vadderad bh, en högmidjad trosa och en brazilian trosa. Vi har använt en mix av nya och återvunna tyger som sytts samman med 100% återvunnen tråd, återvunnet foder och återvunna metalhyskor. Med dessa steg på vår Together Tomorrow-resa är vår miljöpåverkan mindre.


Gjord för din kropp, med planeten i åtanke.


Möt Josefina. Gjord för din kropp, med planeten i åtanke. Vi kallar henne vår mest hållbara kapselkollektion. Hittills, eftersom Josefina-sortimentet är ett av stegen på vår resa mot mer hållbar tillverkning.

Den här resan är en del av vårt initiativ "Together Tomorrow" där vårt uppdrag är att hela tiden förbättra våra hållbarhetsrutiner. Våra underkläder fortsätter att hylla din kropp samtidigt som de blir bättre för planeten.

Tillverkningen av den här kollektion görs i närheten av var alla separata komponenter produceras för att undvika transport och därmed minimera vårt fotavtryck. Vi har lagt tid på att få insyn i vår underleverantörskedja för att lära oss var vi kan göra skillnad.
shoppa

Det är dags för positiv handling. Här på Hunkemöller skapar vi underkläder som stöder, skyddar och stärker dig. Vi behöver göra samma sak för vår miljö. Vi tar oss an utmaningen med att förbättra det sätt på vilket vi tillverkar våra plagg för att bättra skydda planeten. Modebranschen har en negativ inverkan på miljön och vi ansvarar för våra egna fotavtryck. Därför tar vi varje dag steg mot att designa våra plagg mer hållbart. Dessa steg utgör vår resa och den här resan är en del av vårt initiativ som vi kallar "Together Tomorrow". Det är vårt löfte för att ta hand om planeten. Josefina-kollektionen är bara en litet steg på den resan. Ett vackert sådant. Tillsammans skapar vi valen för en bättre morgondag