Bodysuit

Den kompletterar inte bara dina underkläder utan är ett perfekt plagg att bära som del av din outfit. Och ja, vi menar din dagliga outfit. Visa upp din bodysuit!

Bodysuit som underkläder

De flesta är nog vana att bära en bodysuit som underkläder. En body i spets är ett måste i underklädeslådan. Skifta om lite ibland och bär en bodysuit istället för trosor och Bh under kläderna. Spetsen och detaljerna gör bodysuiten till ett sexigt och elegant plagg. Du kan ha din bodysuit som vanliga underkläder eller för speciella tillfällen ;)!

Figurformande bodysuit

Visste du också att det finns bodies som fungerar som shapewear ? Precis som andra typer av shapewear framhäver dessa bodies dina snygga former och tonar din figur. Denna typ av bodysuit ska bäras under kläderna. Till exempel under åtsittande klänningar.

Shop

Bodysuit som klädesplagg

En bodysuit kan användas som underkläder men kan också vara en del av din outfit. Det bästa med bodies är att de är onepieces. Inga fler skjortor som hänger utanför byxorna och inga bekymmer med att visa dina underkläder när du böjer dig ner. Kombinera en bodysuit med jeans för en mer vardaglig look eller bär den med finbyxor och kavaj för en classy look. Välj en basic body eller en snygg med spets för finare tillfällen (t.ex. när du ska på fest). Bodies är perfekta att kombinera med vackra kjolar så som pennkjolar.