• Hem
  • Accessoarer
  • Dog Clothes
Tillbaka
Filter
Stäng
Visa efter
Tabell Wide Column
Sortera efter
Rekommendation
Nyhet
Lägsta pris
Högsta pris
Popularitet
Filtrera efter
Pris
Lägsta
Högsta

Dog Clothes

2 produkter
Filter / Sortera
Filter / Sortera
Sortera efter
Rekommendation
Nyhet
Lägsta pris
Högsta pris
Popularitet

Must-have-varning: Hundoverall från Hunkemöller!

Så sött! Du kan hålla din hund varm om vintern och ge din trogna fyrbenta vän en liten stiluppdatering. Samtidigt ser den till att ditt husdjur inte får en förkylning, för vid vintertemperaturer fryser små hundar ofta. Dessa hundoveraller är bara för söta. Cuteness overload!

Hjort-, ren- eller vintermönster

I år finns hundoverallerna i 3 mönster. En brun overall som förvandlar din älskling till en söt liten hjortkalv eller en overall med små tyghorn på huvan, så att du nu kan gå ut och gå med en liten ren. Eller välj en mysig look med vintermönstret i röda, beige och blå toner. Alla tre overaller har en mjuk huva som du kan sätta på din hunds huvud om det plötsligt börjar att snöa kraftigt under din promenad. Eller helt enkelt för att det är hur gulligt som helst! Din lilla fyrbenta vän kommer också vara tacksam för värmen och mysfaktorn!

Vilken storlek behöver min hund?

Våra hundoveraller finns i storlek S, M och L. För små hundar som chihuahuas rekommenderar vi storlek S. Hundar som är något större än chihuahuas, till exempel fransk bulldog, passar vanligtvis storlek M. Storlek L är för medelstora hundar som beagles eller shiba inus. Vi rekommenderar dock att du mäter din hund för att kunna välja rätt storlek. Proffstips: Kolla in vår mysiga kollektion och hitta en lämplig onsie åt dig själv också! Så att du kan hålla dig varm och mysa tillsammans med din fyrbenta vän under de kallare vinterdagarna!