Hundoverall

Varma kläder för ditt husdjur: hundoveraller
shoppa

Måste Ha Varning: Hundkläder från Hunkenmöller

Så sött! Med vår nya hundklädes kollektion, kan din hålla din hund varm i vinter och ge din trogna fyrbenta vän en liten stiluppdatering. På samma gång skyddar de också ditt djur från kylan, för i vinterns temperaturer, blir små hundar ofta kalla. Dessa hund-onesies är bara för söta för att vara på riktigt. Söthet i överflöd!

Olika Designer i hundkläder

I år kan du välja din hund-onesie från 6 designer. Julkläderna till hunden är ett riktigt måste. Så som en röd onesie som förvandlar din sötnos till en söt liten jultomte, eller en onesie med små horn i tyg så att du kan ta en promenad med en liten ren. Eller bara hålla dig till den gosiga stilen och välja ett av vintermönstren i röda eller blåa nyanser. Du kan också satsa på en festligare uttryck, med vår onesie med rosa panter tryck. Alla sex onesies har en mjuk huva som du kan sätta på din hunds huvud, om det plötsligt skulle börja snöa ordentligt under er promenad. Eller helt enkelt eftersom det kommer få ditt hjärta att smälta. Din lilla fyrbenta vän kommer också vara tacksam över att vara varm och mysig.

Vilken storlek behöver min hund?

Våra Hund-Onesies finns i storlekarna S, M, L och XL. För hundar som Chihuahuas rekommenderar vi små hundkläder i storlek XS. Hundar som är lite större än Chiuauor, till exempel Franska Bulldogs, passar ofta utmärkt i storlek S. Storlek M är för medelstora hundar som Beagles eller Corgis. För hundar som Border Collie rekommenderar vi de större hundkläderna i storlek L. Hundar som är lite större än Border Collies, till exempel en Bulldog, passar vanligen jättebra i en storlek XL. Hur som helst så rekommenderar vi att du tar din hunds faktiska mått, så att du väljer rätt storlek. Oavsett vilken hund du har, Hunkemöller har kläderna som din hund behöver.
Proffstips: Kolla in vår mysiga kollektion och hitta en lämplig onesie åt dig själv också! Så att du kan hålla dig varm och mysa tillsammans med din fyrbenta vän under de kallare vinterdagarna!

Våra Hundoverall