5 anledningar till varför du ska ha bh!

  1. Dina tjejer kan behöva stödet! Rätt bh skär inte in i huden eller lämnar röda märken. Rätt bh förebygger faktiskt vissa fysiska symtom eftersom den ger stöd till dina bröst och skuldror. Att bära en bh kan förhindra nack- och ryggproblem, speciellt om du har större bröst.

  2. En bh kan öka ditt självförtroende. En vacker bh kan ge bättre självförtroende precis som vilken typ av plagg som helst. Även om ingen annan ser den så vet du om att du bär en sexig spetsbh. En bh påverkar också hur en tröja passar och ser ut på din kropp och därför påverkar den faktiskt också hur du ser ut.

  3. Bekvämlighet. Att ha en bh kan göra skillnad för bekvämligheten också. Under dagen brukar man röra sig mycket. Du kan bara föreställa dig den extra vikten som kommer av att dina bröst skumpar fritt (speciellt om du har större bröst). Men också om du inte har speciellt stora bröst kan det kännas bekvämt att bära en bh som håller ihop brösten.

  4. Du vill inte (alltid) visa allt du har. Om du inte har en bh kan man se den naturliga formen på brösten och ibland också bröstvårtan igenom tröjan. Coolt om du inte bryr dig men om du vill är det skönt att veta att en bh kan hjälpa dig dölja det.

  5. Ibland vill vi ha lite mer.  Ibland vill vi gå upp en kupstorlek eller bara skapa lite mer klyfta, oavsett så kan en bh ge dina bröst en boost! Bär en bh med bygel för ett diskret lyft eller go all out med en push-up bh.

MEN: det är väldigt viktigt om du har en bh att du har rätt bh (i både storlek och form). Kom också ihåg att det inte är bra att ha en bh 24/7. Dina bröst behöver stödet under dagen när du är aktiv men de förtjänar också lite vila när du sover. Dessutom är det viktigt att du bär en bh för att du känner dig bekväm med en. Om du hellre föredrar att inte ha en bh så ska du helt enkelt inte ha det.

Älskar du bh:ar precis som Hunkemöller? Upptäck vår senaste kollektion och kolla in våra tips när du ska köpa en bh!! Upptäck 5x misstag vi gör med våra underkläder.